Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.03.2019.

21:06

Goran Pandev igra 100. put za Makedoniju

Kapiten makedonske fudbalske reprezentacije Goran Pandev protiv Letonije igraće 100. utakmicu u nacionalnoj selekciji, a tom prilikom će imati posebne kopačke.

Izvor: SN

Autor: SN

Goran Pandev igra 100. put za Makedoniju
Photo by Paolo Rattini/Getty Images

Kako je preneo portal Sport medija (sportmedia.mk), na crveno-crnim kopačkama pored makedonske zastave i broja 100 nalaziće se i imena troje dece Gorana Pandeva – Filipa, Ane i Sofije.

Pandev je rekao da je srećan zbog 100. meča u nacionalnom dresu i da bi bio još srećniji da makedonska reprezentacija pobedi.

"Mnogo je važno kako ćemo krenuti u ovim kvalifijacijama. Poslednjih godina smo vratili poverenje ovoj reprezentaciji. Nadam se da nećemo stati i da ćemo produžiti formu iz Lige nacija. Funkcionišemo kao porodica. Prvi cilj je pobeda, a tek onda da dam gol na ovom jubileju", rekao je Pandev na konferenciji za novinare.

Kapiten makedonske reprezentacije i igrač Djenove nadavno je odigrao 400. utakmicu u italijanskom prvenstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d