Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.03.2019.

13:23

Bonuči: Mnogi su bili spremni da slave poraz Juventusa

Defanzivac Juventusa Leonardo Bonuči izjavio je da su uoči revanša osmine finala Lige šampiona mnogi bili spremni da slave eliminaciju njegovog tima.

Izvor: SN

Autor: SN

Bonuči: Mnogi su bili spremni da slave poraz Juventusa
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

"Stara dama" je het-trikom Kristijana Ronalda nadoknadila prednost Madridjana iz prvog meča (2:0) i plasirala se u četvrtfinale Lige šampiona.

"Mnogi su već bili spremni da slave naš poraz. Bila je ovo sjajna noć za Juventus. Mnogo stvari je rečeno posle prve utakmice i u poslednjih nekoliko dana, ali Juventus na terenu uvek odgovori na pravi način", rekao je Bonuči, a prenosi "Skaj sport Italija".

On je istakao da su njegovi saigrači u revanšu pokazali petlju.

"Imali smo četiri šanse, tri smo iskoristili. To isto je uradio Atletiko u prvom meču, imali su dve prilike i obe pretvorili u golove. Pokazali smo "m**a", Atletiku su nedostajali neki igrači, a navijači na stadionu bili su naš 12. igrač"

Defanzivac Juventusa zasluge je odao i treneru Masimiljanu Alegriju.

"Imamo odličnog trenera koji nas je odveo u četvrfinale Lige šampiona. Nije bilo lako, ali smo uspeli da preokrenemo. To je adrenalin koji će nas gurati do 1. juna i finala", zaključio je Bonuči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu