Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.02.2019.

09:10

Simeone o "gestu": Bilo je iz srca, da pokažem da imamo mu*a

Trener Atletiko Madrida Dijego Pablo Simeone nije mogao da obuzda emocije zbog gola protiv Juventusa pa ga je proslavio na "prostački" način.

Izvor: AK

Autor: AK

Simeone o

Argentinac se nakon vodećeg gola u pobedi od 2:0 uhvatio za mošnice čime je podsetio na svoje ponašanje iz igračkih dana, koje je u jednom periodu proveo upravo u Italiji.

Simeone je posebno bio "inspirisan" poništenim golom Alvara Morate neposredno pre vođstva, a nakon što su sudije konsultovale VAR tehnologiju.

"Uradio sam to kao igrač u utakmici Lacio Bolonja i uradio sam to opet da pokažem našim navijačima da imamo mu*a. Nije bilo namenjeno protivničkom timu, bio je to gest ka našim navijačima. Nije lep gest, priznajem, ali sam osetio da moram da uradim to. Bila je veoma teška utakmica, žestoko smo se borili. Morao sam da pokažem šta osećam. Izvinjvam se svakome ko se osetio uvređeno, ali to je došlo iz srca", rekao je Simeone.

Revanš meč osmine finala Lige šampiona između Juventusa i Atletika na programu je 12. marta u Torinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d