Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.02.2019.

17:30

Šou Aguera i rapsodija Sitija protiv Čelsija

Serhio Aguero je još jednom potvrdio da je u zaista odličnoj formi.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Šou Aguera i rapsodija Sitija protiv Čelsija
(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Argentinac je u roku od svega 18 minuta postigao dva gola i promašio zicer u derbi susretu 26. kola Premijer lige sa Čelsijem.

Ono što je promašio u osmom minutu prosto je neverovatno. Bio je sam na drugoj stativi sa svega metar dva od gola uspeo je da promaši. Tu situaciju možete pogledati OVDE.

Ipak, pet minuta kasnije, u potpunosti se iskupio. Bio je to sjajan udarac sa 25 metara, ciljao je leve rašlje gola "plavaca" i pogodio, golman Kepa Arisabalaga nije uspeo da spreči gol iako je dotakao loptu. Gol možete videti OVDE.

Konačno u 18. minutu posle katastrofalne intervencije Rosa Barklija koji je glavom vratio loptu pred sopstveni gol, Aguero je bio na pravom mestu i tako je Siti poveo sa 3:0, a gol pogledajte OVDE.

Tim pogotkom, inače 159. u dresu Sitijsa, Aguero je postao najbolji strelac kluba svih vremena pošto je prestigao Erika Bleka koji je postigao gol manje u periodu od 1928. do 1939.

Inače, Siti je u 25. minutu već vodio sa 4:0, pošto su osim Aguera, golove postigli i Rahim Sterling u 4. i Ilkaj Gindogan u 25. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve