Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.02.2019.

10:06

Besramni navijači koristili Salinu smrt kao provokaciju VIDEO

Dva besramna navijača Sautemptona odlučila su da iskoriste smrt nesuđenog pojačanja Kardifa Emilijana Sale za vređanje protivničkih navijača.

Izvor: LN

Autor: LN

Besramni navijači koristili Salinu smrt kao provokaciju VIDEO
Photo by Christopher Lee/Getty Images

Sala je poginuo na putu ka Ostrvu gde je trebalo da se priključi svom novom klubu Kardifu, kada se srušio avion u kojem su se nalazili on i pilot Dejvid Ibotson.

Dvojica navijača Sautepmtona su, tokom utakmice Premijer lige protiv Kardifa, viđena kako rukama prave pokrete u vidu aviona rugajući se gostujućim navijačima.

"Takvo ponašanje nema mesta u našoj igri i neće biti tolerisano na Sent Merisu. Fudbalski klub Sautempton može da potvrdi da su dva navijača zadržana i identifikovana od strane policije tokom meča protiv Kardifa", navodi se u saopštenju kluba.

Kardif je slavio na gostovanju "svecima" sa 2:1 u 26. kolu Premijer lige golom u sudijskoj nadoknadi, a trener Velšana Nil Vornok posvetio je pobedu upravo Sali.

"Želeli smo da pobedimo zbog Emilijana (Sale) i ponosan sam na momke što su to uradili u njegovu čast", naveo je Vornok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve