Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.01.2019.

14:21

Maradona pozvao Bobana na tuču: Vidimo se u ringu!

Dijego Armando Maradona, trener meksičke ekipe Dorados de Sinaloa, nakon poraza u kupu od Zakatopeka (0:1), “obrušio” se na čelnike FIFA.

Izvor: B92

Autor:B92

Maradona pozvao Bobana na tuču: Vidimo se u ringu!
Foto: Getty Images

Na udaru su bili Đani Infantino, predsednik Svetske fudbalske federacije, i Hrvat Zvonimir Boban, koji obavlja funciju generalnog sekretara.

Maradona tvrdi da je izigran i da se u FIFA ništa nije promenilo od odlaska Jozefa - Sepa Blatera. Argentinac hje najavio da će uskoro ispričati sve što zna o “novoj FIFA”.

“Rekao sam Infantinu da se ništa nije promenilo i da se ui dalje ne poštuju igrači kao što je Marko van Basten, Rud Gulit ili ja”.

Dijego je zatim nastavio da govori o Bobanu, s kojim je nedavno imao nesporazum kada su se sreli u hotelu gde je Boban ugostio brojne fudbalske legende.

Želim da poručim Bobanu, koji je deo FIFA i prihvatio je sve loše stvari, da možemo da uđemo u ring. Najgore od svega je što je njega poslao Infantino. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me povređuju, zato što sam verovao ljudima, ali im više ne verujem".

Maradona je tokom utakmice imao problema i sa navijačima. Jedan od njih je bacio flašu ka Dijegu, koja je proletele pored njegovog ramena, nakon čega je Argentinac pozvao navijača da se obračunaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu