Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.01.2019.

14:20

Georgijević se vratio u Partizan: Hteo sam samo ovaj sveti grb

Partizan je predstavio drugo zimsko pojačanje, vratio je svoje dete Dejana Georgijevića koji ističe da je zbog crno-belih odbio mnogobrojne ponude.

Izvor: B92

Autor:B92

Georgijević se vratio u Partizan: Hteo sam samo ovaj sveti grb
Foto: Starsport

Geogrijević je 24-godišnji napadač koji je ponikao u Humskoj, ali nikad nije igrao za prvi tim Partizana.

"Mnogo sam srećan i uzbuđen zbog povratka kući. Hvala i Ferencvarošu i ljudima koji su mi omogučili da se vratim. Hvala i Partizanu na poverenju. Ja ću se njima i navijačima odužiti na terenu. Maksimalno ću se zalagati za ovaj sveti grb i nadam se da ću se golovima odužiti ljudima iz kluba i navijačima", rekao je Geogrijević.

Profesionalnu karijeru je počeo u Zemunu 2009, dve godine kasnije je prešao u Teleoptik, a potom je igrao za Spartak, Inđiju i Voždovac, pre selidbe u Mađarsku prošle zime. U Partizan se vraća kao pozajmljen igrač Ferencvaroša.

"Imao sam neke opcije i klubove, ali ja sam rekao od starta ljudima u klubu rekao da mi je jedina želja bila da se vratim u Partizan. Imao sam ponude iz inostranstva i iz Superlige, ali je meni bilo bitno samo da se vratim ovde. Dugo sam član ovog kluba, znam šta to nosi igranje za klub", rekao je Georgijević.

Ferencvaroš ga je kupio nakon što je postigao devet golova za Voždovac na jesen 2017. Međutim, u Mađarskoj je zbog povreda retko igrao pa je dao samo jedan pogodak.

"Nadam se da ću postići mnogo više golova, ali najbitniji su rezultati Partizana",
zaključio je Georgijević koji je uzeo broj 14, zbog svog uzora Tjerija Anrija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve