Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2018.

15:18

Remzi za anale: Najbrže izgubljena lopta na startu meča VIDEO

Utakmicu između Arsenala i Totenhema u Liga kupu Engleske obeležio je i nesvakidašnji potez, bolje rečeno greška Arona Remzija.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Remzi za anale: Najbrže izgubljena lopta na startu meča VIDEO
Photo by Alex Morton/Getty Images

Totenhem je kao gost slavio sa 2:0, golovima Sona u 20. i Dele Alija u 60. minutu, ali ono što je uradio Remzi na samom startu utakmice i dalje je pravi hit na internetu.

U pitanju je, slobodno se može reći, najbrže izgubljena lopta od početka utamice, jer je Arsenal u svom posedu imao verovatno nešto manje od jednog sekunda.

Igrači Arsenala su imali početni udarac na susretu. Remzi je stajao na samom centru sa Pjerom Ejmerikom Obamejangom, dok je nekoliko metara udesno od njih bio Henrik Mkhitarijan.

Remzi je, u želji da odmah uposli Mkhitarijana, pokušao da mu da loptu prosledi u prostor na polovini Totenhema, ali je tako nešto predosetio Son presekavši pas, pa je Totenhem ekspresno došao do poseda lopte.

Navijači Arsenala su bili šokorani onim što su videli, a koliko su bili razočarani najbolje svedoči jedan koji je u komentaru na postavljen video napisao "nikada nisam i ne verujem da ću ovako nešto videti na bilo kom nivou fudbala".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve