Redari Barselone tukli palicama navijače Totenhema

Navijači Totenhema, koji su putovali na meč Lige šampiona u Barselonu, imali su velikih problema, a neki od njih su dobili i batine od redara na "Kamp Nou".

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Catherine Ivill/Getty Images
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Totenhem je izrazio nezadovoljstvo zbog neprijatnosti koju su imali njihovi navijači i najavili su da će od relevantnih organa zatražiti zvanično objašnjenje.

Društveni mediji preplavljeni su snimcima na kojima se jasno vidi kako redari na stadionu i oko njega palicama udaraju pristalice londonskog kluba.

Još se ne zna šta je izazvalo takvu reakciju redara, mada se na snimku može jasno zaključiti kako su pojedine pristalice Totenhema pokušale da smire tenzije.

Navijač koji se zove Aleks pozvao je Totenhem da ih obavesti o svemu što se dešavalo.

"Morao sam da se obratim svima povodom dešavanja na meču sa Barselonom. Bilo je to apsolutno odvratno i neprihvatljivo ponašanje od strane redara Barselone koji su nas tukli palicama bez ikakvog razloga. Molim zvaničnike Totenhema da pošalju ovo UEFA. Nismo sedeli na sedištima koja su nam bila na ulaznicama, ali smo svi imali mesta i nismo želeli nikakve nevolje. Očigledno je da su oni želeli probleme", poručio je navijač Totenhema.

Ovo nije bilo prvi put da navijači imaju problema sa redarima na "Kamp Nou". Isto se dogodilo proletos navijačima Čelsija u susretu osmine finala, kada su po završetku meča koji je Barselona dobila sa 3:0 dobijali udarce od strane redara.

strana 1 od 2 idi na stranu