Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 10.12.2018.

20:53

Ronaldo: Juventus ima bolju grupu igrača od svih gde sam igrao

Portugalski fudbaler nastavio je da hvali Juventus nauštrb svog nekadašnjeg kluba Real Madrida, ali i Mančester junajteda i Sportinga.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Ronaldo: Juventus ima bolju grupu igrača od svih gde sam igrao
Getty images

Ukazao je i na razliku koja postoji u dve različite kulture u svlačionicama Reala i Juventusa jer se, kako kaže, u Italiji saigrači raduju kada neko njihov osvoji pojedinačno priznanje.

"Veoma sam srećan. Grad je lep, navijači su ljubazni i klub je fantastičan i odlično organizovan. Igrači su skromni i naporno treniraju. Do sada je sve bilo izvanredno i ovo je najbolji skup igrača sa kojim sam igrao", izjavio je Ronaldo za Gazetu delo Sport.

Na drugim mestima gde je bio, "neki igrači se ponašaju kao da su bolji od ostalih".

"Ovde su svi skromni pa čak i da ne vidite Dibalu i Mandžukića da daju gol, ipak ćete ih videti srećnima i to je lepo", kaže Ronaldo. Ovo nije prvi put da ističe kvalitete Juvetusa, pošto je letos, po dolasku rekao da je "Juventus više kao porodica" u odnosu na Real.

Da podsetimo, Ronaldo je za devet godina u Madridu postao legenda i najbolji strelac Reala sa kojim je osvojio četiri Lige šampiona, što je uspeo i sa Mančester junajtedom 2008. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve