Mijailović dobio podršku i od ženske sekcije Zvezde

Aktuelni predsednik i jedini kandidat na izborima za prvog čoveka fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović dobio je podršku i ženske sekcije kluba.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Posle crveno-belih veterana, Radne zajednice i Kluba navijača iz Banja Luke, Mijailoviću je stigla i podrška ŽFK Crvena zvezda.

Izbori za prvog čoveka kluba počeli su u petak kada su na glasanje izašli svi funkcioneri, fudbaleri predvođeni trenerom Vladanom Milojevićem i ostalim članovima stručnog štaba, kao i veterani.

Svaki član Crvene zvezde ima pravo glasa i može da izađe na izbore najkasnije u ponedeljak, od 10.00 do 19.00, a glasanje se vrši u prostorijama Službe za članstvo na zapadnoj strani stadiona "Rajko Mitić".

Kako se navodi u saopštenju Zvezde, prvi dan glasanja privukao je veliki broj zvezdaša koji su iskoristili priliku da kreiraju budućnost kluba, pa je odziv bio višestruko veći nego tokom bilo kojih prethodnih izbora.

Takođe, zavidan je i broj glasača koji su se o poverenju Svetozaru Mijailoviću izjasnili putem interneta, odnosno putem onlajn glasanja.

Svetozar Mijailović je na funkciji predsednika od 2014. godine. Prvom čoveku crveno-belih ovo je drugi mandat, prethodno je na čelu kluba iz Ljutice Bogdana bio u doba najvećih uspeha Zvezde od 1987. do 1993. godine

strana 1 od 2 idi na stranu