Nova vest
Fudbal

Subota, 08.12.2018.

22:00

Veliki odziv za izbor predsednika FK Crvena zvezda

Prvi dan glasanja za predsednika FK Crvena zvezda je završen i odziv je bio višestruko veći nego tokom bilo kojih prethodnih izbora.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Veliki odziv za izbor predsednika FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda.rs

Pravo glasa, već u prvim časovima izbora iskoristili su svi funkcioneri šampiona Srbije. Svetozar Mijailović, aktuelni predsednik i jedini kandidat glasao je u prvih sat vremena rada Servisa za članstvo u kojem se i održavaju izbori, a nedugo zatim svoje pravo su iskoristili i Dragan Džajić i Zvezdan Terzić.

Doprinos u izboru prvog čoveka kluba dali su i crveno-beli prvotimci predvođeni strategom Vladanom Milojevićem i ostalim članovima stručnog štaba. Nisu izostali ni glasovi Petra Škundrića, Mitra Mrkele, Juga Radivojevića i veterana Crvene zvezde među kojima su bili Miloš Šestić, Dušan Savić, Branimir Kantar, Zdravko Borovnica, Dušan Maravić, Stanislav Karasi, Vladica Popović, Aleksandar Marković...

Takođe, pravo glasa iskoristili su i brojni članovi koji su neposredno pred meč sa Napretkom izašli na glasanje, a zavidan je i broj glasača koji su se o poverenju Svetozaru Mijailoviću izjasnili putem interneta, odnosno putem onlajn glasanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Bjelica dobio otkaz

Fudbalski klub Union iz Berlina saopštio je da je uručio otkaz hrvatskom treneru Nenadu Bjelici posle serije loših rezultata u Bundesligi.

Tanjug

19:37

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu