Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.12.2018.

09:00

Skandal zasenio Modrićevo veče – DJ tražio od fudbalerke da "tverkuje"

Poznati disk-džokej (DJ) Martin Solveig napravio je skandal na svečanoj ceremoniji dodele "Zlatne lopte" u Parizu.

Izvor: AK

Autor: AK

Skandal zasenio Modrićevo veče – DJ tražio od fudbalerke da
Foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Solveig je pitao 23-godišnju Norvežanku Adu Hegerbeg, koja je proglašena za najbolju fudbalerku sveta, da li zna da "tverkuje".

Hegerberg je bez dvoumljenja rekla "ne", a Solveig se posle ceremonije izvinio Norvežanki, istakavši da mu je ona kasnije rekla da je shvatila da se "samo šalio".

"Izvinjavam se svima koje sam možda uvredio. Ovo je bila šala, verovatno loša, i zbog toga se izvinjavam. Malo sam se iznenadio reakcijama na internetu, nisam želeo nikoga da uvredim. To je proizašlo iz slabog nivoa mog engleskoj jezika, nisam želeo nikoga da uvredim niti sam znao da će uvredljivo. Posebno ne nakon što smo plesali uz Frenka Sinatru", rekao je 42-godišnji francuski muzičar.

Mlada fudbalerka je za BBC rekla da to nije videla kao seksualno uznemiravanje, iako je vidno uznemirilo sramotno pitanje neposredno nakon što je rekla da se nada da će inspirisati devojčice da veruju u sebe.

"Prišao mi je posle i bio veoma tužan. Nisam razmišljala o tome u tom trenutku. Bila sam srećna što smo plesali i što sam osvojila Zlatnu loptu", rekla je Hegerberg.

"Tverkovanje" je provokativni ples koji je popularisala pevačica Majli Sajrus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve