Nova vest
Fudbal

Nedelja, 02.12.2018.

22:30

Kolarov sa penala doneo Romi bod protiv Intera

Fudbaleri Rome i Intera odigrali su nerešeno, 2:2 u derbi susretu 14. kola Serije A.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kolarov sa penala doneo Romi bod protiv Intera
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Bio je to uzbudljiv duel od prvog do poslednjeg minuta, na kraju, reklo bi se da je bod bio najpravedniji ishod jer su obe ekipe imale svoje šanse za pobedu.

Inter je osvajanjem boda na "Olimpiku" sačuvao drugu pozciju, dok je Roma na sedmom mestu sa 20 bodova. Ovog puta bod joj je sa penala doneo reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov.

Keita Balde je u dva navrata pre vodećeg gola pokazao da je posebno raspoložen, ali te šanse nije iskoristio, baš kao ni Ivan Perišić, ali i sa druge strane Zaniolo i Florenci.

U 36. minutu, Balde je konačno pogodio. D'Ambrosio je centrirao, Keita je pratio akciju i odlično reagovao pred golom Rome za 0:1. Roma je uspela da izjednači u 51. minutu. Čengiz Under je uputio odličan udarac sa preko dvadeset metara i mreža Intera se zatresla.

Međutim, gosti su još jednom stekli prednost. Golgeter Mauro Ikardi je bio najviši u skoku posle kornera, glavom je šutirao i savladao golmana Rome u 66. minutu.

"Vučica" se nije predavala i sedam minuta kasnije posle jedanesterca koji je dosuđen zbog igranja rukom od strane Marsela Brozovića, Aleksandar Kolarov je bio precizan za konačnih 2:2.

Pre toga igrali su Kjevo i Lacio i ni u tom meču nije bilo pobednika (1:1). Sergej Milinković-Savić je odigrao svih 90 minuta za Rimljane, imao je solidnu priliku u 61. minutu kada je šutirao preko gola.

Kjevo je poveo u 25. minutu preko Stefana Pelisjea, da bi u drugom poluvremenu bod Laciju doneo Čiro Imobile golom u 66. minutu. Isti igrač je u 55. imao šansu kada je Sorentino odlično odbranio da bi u 77. minutu Imobile pobodio i stativu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve