Nova vest
Fudbal

Subota, 01.12.2018.

20:44

Ludnica u Češkoj – Kanga "pocrveneo" i promašio penal, Ristić tragičar

Fudbaleri Sparte iz Praga poraženi su na gostovanju od Slovačka sa 2:1, a meč je u negativnom smislu obeležio Gelor Kanga.

Izvor: PT

Autor: PT

Ludnica u Češkoj – Kanga
Foto: Youtube Screenshot/Best HD Sport

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde prvo je promašio penal u 23. minutu, a potom je u 78. dobio direktan crveni karton.

Kanga ne igra loše za klub iz Praga ove sezone, međutim disciplina mu je najveći problem, baš kao što je slučaj bio i u klubu iz Ljutice Bogdana.

Međutim, ovde nije kraj zanimljivosti na ovom meču. Srpski fudbaler, takođe bivši igrač Zvezde, Mihailo Ristić ne može da se pohvali sa partijom.

Popularni "Rile" je u 93. minutu zamenio još jednog nekadašnjeg igrača šampiona Srbije Srđana Plavšića, i u 97. je dobio šansu da šutne penal.

Sparta je bila na korak do boda, ali je Ristić u sedmom minutu nadoknade promašio jedaneasterac. Sparta iz Praga na ovom meču uspela je da promaši dva penala, dobije dva crvena kartona i pretrpi poraz od ekipe iz donjeg doma tabele.

Slovačko je do trijumfa došao zahvaljujući preokretu, pošto su golove dali u 84. i 93. minutu (penal). Kao rezime, na meču je viđeno – tri penala (dva promašena) i dva crvena kartona.

Posle 17 odigranih utakmica Sparta je treća sa 31 bodom, devet manje od prvoplasirane Slavije, dok je Slovačko deseti sa 18.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve