Nova vest
Fudbal

Subota, 01.12.2018.

18:30

Prvi trijumf Leganesa u gostima u 2018.

Fudbaleri Leganesa su posle pobede nad Alavesom kod kuće, slavili i na gostovanju Valjadolidu, 4:2. Bio im je to prvi prvenstveni trijumf na strani u 2018.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Prvi trijumf Leganesa u gostima u 2018.
Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Gosti su rekli bi se lakše nego što se očekivalo došli do bodova na stadionu "Hoze Zorilja".

Grk Dimitrios Siovas u 11. i Oskar u 42. minutu su postigli golove za goste u prvom delu što im je znatno olakšalo posao. Iako je Toni u 50. minutu uspeo da smanji na 1:2, Leganes nije izgubio kontrolu utakmice i rezultat toga bila su dva nova pogotka.

Posle katastrofalne greške odbrane domaćina u 66. minutu Argentinac Gvido Kariljo postigao je prvi od dva gola na utakmici. Iskoristio je loše dodavanje golmanu Valjadolida i njegovu nespretnu intervenciju da ubaci loptu u mrežu.

U 75. minutu odlično je reagovao na centaršut sa leve strane, u skoku je nadvisio protivničkog igrača i poslao loptu glavom u mrežu.

Valjadolid je u četvrtom minutu nadoknade vremena uspeo da smanji na 2:4, a strelac je bio turski internacionalac Enes Unal.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve