Nova vest
Fudbal

Petak, 30.11.2018.

14:40

Kad lopta neće u gol: Čudesna situacija na meču Standarda i Sevilje

Fudbaleri Standarda su pobedili Sevilju u petom kolu J grupe Lige Evrope sa 1:0, ali nije gol koji je postugnut nešto o čemu se pričalo posle meča.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Kad lopta neće u gol: Čudesna situacija na meču Standarda i Sevilje
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Musa Đenepo je u 62. minutu doneo pobedu Belgijancima kojom su se izjednačili sa Špancima i tako došli u priliku da o plasmanu u nokaut fazu odlučuju u poslednjem kolu.

Ipak, ono što se Đenepo promašio u poslednjim trenucima meča, graniči se sa nemogućim. Srećom po Standard, promašaji koji su usledili u toj akciji, nisu ih koštali.

Standard je bio u poslednjem napadu, Simon Kjer je pokušao glavom da vrati loptu golmanu Tomasu Vacliku ali onda je došlo do komične situacije.

Kjer i Vaclik su se sudarili, lopta se odbila od stative i došla do Samjuela Bastijena, koji je prosledio do Orlanda Saa. On nije šutirao, ali jeste Đenepo koji je sa nekoliko metara uzdrmao prečku.

Neverovatno je šta su igrači iz Liježa promašili, ali ako je za utehu Đenepou, on je golom u 62. minutu postigao gol posle devet utakmica posta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve