Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.11.2018.

09:21

Real u paketu želi da dovede Eriksena i Rašforda

Čelnici Reala uveliko misle na narednu sezonu, pa su shodno tome već napravili plan potencijalnih pojačanja.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Real u paketu želi da dovede Eriksena i Rašforda
Photo by Julian Finney/Getty Images

Kako prenose ostrvski mediji, kraljevski klub je zainteresovan za dva fudbalera iz Premijer lige, Kristijana Eriksena iz Totenhema i Markusa Rašforda iz Mančester junajteda.

Skauti Reala su na nekoliko utakmica Junajteda pratili igre Rašforda i u Madridu veruju da bi ponuda od 56 miliona evra bila dovoljna da se 21-godišnji napadač preseli u Madrid.

Rašford je ove sezone startovao na svega pet utakmica u Premijer ligi, a postigao je dva gola, protiv Vest Hema i Bornmuta. Utisak je da nije napredovao pod komandom Žozea Murinja kao i da nije zadovoljan minutažom koju ima ove sezone.

Što se tiče Eriksona, on je i ranije bio na meti trostrukog uzastopnog prvaka Evrope. Real smatra da bi ponuda od 45 miliona evra za 26-godišnjeg igrača bila dovoljna, a Eriksena vide kao naslednika Luke Modrića.

Reprezentativcu Danske ostalo je još 18 meseci ugovora sa Totenhemom, a pregovori oko nastavka saradnje su trenutno u prekidu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve