Nova vest
Fudbal

Petak, 16.11.2018.

19:48

Ebisilio, prvi paker u timu Crvene zvezde

Možda su Milan Pavkov i El Fardu Ben statistički u prvom planu po učinku u dosadašnjem delu sezone, ali velike zasluge za pobede imaju igrači iza njih.

Izvor: B92

Autor:B92

Ebisilio, prvi paker u timu Crvene zvezde
Foto: Starsport

Ben i Pavkov su postigli skoro trećinu pogodaka crveno-belih u ovoj sezoni, ali sve to je plod dobre igre saigrača, posebno Lorenca Ebisilija, Marina i Simića.

Kada je reč o asistentima, Lorenco Ebisilio ima čak šest asistencija, po jednu manje imaju Marko Marin i Veljko Simić, dok po četiri zabeležili El Fardu Ben i Miloš Degenek.

Uz pet asistencija na domaćoj sceni, Ebisilio je upisao i jednu u Ligi šampiona i to za prvi gol Crvene zvezde u elitnom takmičenju, dok se Marin proslaviuo sa dve asistencije protiv Liverpula, kada je Milan Pavkovi postigao oba pogotka u pobedi od 2:0.

Holanđaninb Lorenci Ebisilio je na vrhu liste i po udarcima ka golu rivala sa 44 šuta. Ben je ka protivničkim golmanima loptu poslao 37 puta, dok treće mesto dele Simić i Pavkov sa po osam pokušaja manje.

Kad se sumiraju pogoci i asistencije najveće zasluge za dosadašnji učinak kluba iz Ljutice Bogdana u ofanzivi ima El Fardu Ben sa deset pogodaka i četiri asistencije, iza kojeg su Simić sa četiri pogotka i pet asistencija, a njih prate Marin (3+5) odnosno Pavkov (7+1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve