Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.11.2018.

14:00

Evo zašto je Fulam najgori tim u Premijer ligi VIDEO

Iako su analitičari složni da Fulam igra dobro uprkos lošim rezultatima, gostovanje na Enfildu je pokazalo zašto je tim Slaviše Jokanovića na dnu tabele.

Izvor: AK

Autor: AK

Evo zašto je Fulam najgori tim u Premijer ligi VIDEO
Foto: Getty images

Fulam je uoči gostovanja Liverpulu doživeo šest uzastopnih poraza, iako je na nekim mečevima imao igru za pozitivan rezultat.

Međutim, Jokanovićev tim je često u završnici ili u roku od svega nekoliko minuta naglo padao i to su protivniki kažnjavali.

Upravo takva situacija se dogodila u finišu prvog poluvremena na Enfildu i ona najbolji pokazuje zbog čega je Fulam poslednji u Premijer ligi.

U 41. minutu utakmice Aleksandar Mitrović je zatresao mrežu Liverpula. Međutim, gol nije priznat zbog (sumnjive) ofsajd pozicije srpskog reprezentativca.

I dok su igrači Fulama žalili za tom situacijom i raspravljali se sa sudijama, golman Liverpula Alison Beker je ekspresno vratio loptu u igru, proigrao Trenta Aleksandar-Arnolda koji brzo šalje fudbal u prazan prostor za brzonogog Mohameda Salaha, a Egipćanin lako rešava situaciju jedan na jedan sa golmanom Fulama Serhiom Rikom za 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve