Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.11.2018.

18:37

Zvezdine legende iz 1973. kao uvertira pred meč sa Liverpulom

Članovi generacije fudbalera Crvene zvezde iz 1973. godine izaći će na teren kao uvertira pred duel dva tima u Ligi šampiona.

Izvor: LN

Autor: LN

Zvezdine legende iz 1973. kao uvertira pred meč sa Liverpulom
Foto: FK Crvena zvezda

Generacija Zvezde iz 1973. je te godine pobedila Liverpul i eliminisala ga u Kupu šampiona.

Pre početka meča, zakazanog za 18.55 na stadionu "Rajko Mitić", navijači Zvezde pozdraviće Vladimira Petrovića Pižona, Stanislava Karasija, Jovana Kuleta Aćimovića i ostale kao specijalne goste.

Izabranici legendarnog Miljana Miljanića pre 45 godina naneli su jedini poraz Liverpulu (2:1) na njegovom terenu u medjunarodnoj utakmici u 20. veku za plasman u četvrtfinale Kupa šampiona ukupnim rezultatom 4:2.

Crveno-beli su isti potez uradili pre meča protiv Napolija kada je šampionska generacija iz Barija izasla na teren i dobila velike ovacije sa "Marakane".

"Legende kluba su to svakako zaslužile, da ih 50.00 navijača dočeka ovacijama, a ujedno će navijači na taj način ispratiti i sve detalje do novog izazova u Ligi šampiona na našem stadionu. To je dodatni razlog da pozovemo publiku da na vreme zauzme mesta na tribinama, kako bi pozdravila Zvezdine asove koji su ispisali istoriju za pamćenje", navodi se iz Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve