Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2018.

19:50

Het-trik Hofmana u pobedi "Menša" nad Majncom

Fudbaleri Borusije Menhengladbah bili su ubedljivi u devetom kolu Bundeslige pošto su kao domaćini deklasirali ekipu Majnca sa 4:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Het-trik Hofmana u pobedi
Photo by Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Briljantnu partiju pružio je Jonas Hofman koji je tri puta zatresao mrežu gostujužeg tima, a odlično je i igrao i jedan od trojice braće Azar, Torgan.

Belgijanac je asistirao kod prva dva pogotka, da bi na kraju i sam u 58. minutu zatresao mrežu indisponiranih gostiju.

Borusija je povela u 21. minutu kada je posle dodavanja od strane Torgana Azara šutirao iskosa sa desetak metara, a lopta se od desne stative odbila u mrežu Majnca.

U drugom poluvremenu, Hofman je u 53. minutu i tom ponovo pošto ga je Azar sa desne strane proigrao, iz neposredne blizine zatresao mrežu protivnika.

Azar je potiom u 58. minutu na asistencju Alasana Plea, utrčao pred gol i prosto zakucao loptu u gol Majnca, da bi konačab rezultat postavio Jonas Hofman u 63. minutu na asistenciju Nojhausa.

U Berlinu, Herta i Frajburg su podelili plen, na kraju, bilo je 1:1.

Slovački internacionalac Ondrej Duda je u sedmom minutu doneo prednost Herti. Per Skjelbred ga je fenomenalno proigrao, Duda je utrčao u kazneni prostor i pereciznim udarcem sa desetak metara pogodio je levi donji ugao.

Ipak, Frajburg je stigao do boda, a najzaslužniji za to bio je Robin Koh koji je u 36. minutu sa 20 metara izvanredno šutirao, a golman tima iz Berlina Rune Jarštajn nije mogao ništa da učini da spreči pogodak

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve