Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2018.

15:25

Mirković: Prvo poluvreme smo potpuno protraćili

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da je njegova ekipa podbacila u prvih 45 minuta utakmice sa Spartakom iz Subotice.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Mirković: Prvo poluvreme smo potpuno protraćili
StarSport

Partizan je u Kuli u 12. kolu Superlige odigrao 0:0, a Spartak je imao priliku da penalom u 31. minutu utakmice povede.

Crno-beli su bili bolji u drugom delu, ali za to nisu nagrađeni golom. Najbolju priliku za njih je propustio Rikardo u 61. minutu kada je glavom promašio sa pet metara.

"Prvo poluvreme smo protraćili bez igre i agresije potrebne, drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, ali nismo uspeli da damo gol i mogu da kažem da sam malo razočaran što nismo dobili utakmicu", rekao je Mirković posle utakmicu za Arenu.

On konstatuje da uprkos pauzi i nekolicini povreda ekipa mora da igra bolje.

"Prolazili su nam minuti, Spartak je imao dobro, imao je i svoju šansu, penal, jednostavno nismo bili onakvi kakvi smo morali da budemo",
naglasio je trener Partizana.

Njegova ekipa posle remija sa Spartakom, a pobede Crvene zvezde nad Radom u subotu, zaostaje devet bodova za "večitim rivalom". Partizan ima 25, a Zvezda 34 boda. Ispred crno-belih su Čukarički sa 25 bodova i boljom gol razlikom, i Radnički iz Ništa koji ima 27 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve