Nova vest
Fudbal

Petak, 19.10.2018.

21:40

Golčina karijere Luke Jovića: Dva komada Fortuni do poluvremena! VIDEO

Fudbaler Ajntrahta Luka Jović nastavio je svoj golgeterski niz i na spektakularan način potvrdio u kakvoj je formi.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Golčina karijere Luke Jovića: Dva komada Fortuni do poluvremena! VIDEO
Getty images

Za tim iz Frankfurta je do poluvremena dao dva gola, Ajntraht vodi 3:0, ali je pogodak iz 26. minuta za 2:0 pravo remek delo između "makazica" i kung fu poteza.

Kod tog gola mu je asistirao Filip Kostić. Ajntraht je poveo posle igranja rukom i penala Halera u 20. minutu, a onda je šest minuta kasnije Kostić prošao po levoj strani i "zavrnuo" loptu za Luku.

Jović je napola bio leđima okrenut golu, ali mu to nije smetalo da maestralno zahvati loptu i pogodi metu.

Da puca od samopouzdanja pokazao je i u 34. minutu kada mu je Haler poslao povratnu loptu na ivicu kaznenog prostora, a Jović je raspalio nisko i po drugi put savladao nemoćnog Rensinga.

Agonija golmana ekipe iz Dizeldorfa nastavljena je i u drugom poluvremenu kada je Jović kompletirao het-trik, uz drugu asistenciju Filipa Kostića.

Pogledajte OVDE, OVDE i OVDE snimke tri gola i uživajte.

U međuvremenu, nestvarni srpski golgeter postigao je još dva gola! Prvi pogledajte OVDE, dok njegovo umeće glavom pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

149 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d