Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.10.2018.

15:33

UEFA za B92: Ne komentarišemo potencijalne ili već postojeće istrage

Evropska kuća fudbala (UEFA) odgovorila je na neka pitanja B92 o pokušaju nameštanja utakmice Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

UEFA za B92: Ne komentarišemo potencijalne ili već postojeće istrage
Foto: Starsport

B92 je pokušao da iz prve ruke iz Niona sazna da li je uopšte pokrenuta istraga u UEFA u vezi meča odigranog 3. oktobra na stadionu "Park prinčeva" u Parizu, posle navoda lista "L'Ekip" kako je neimenovani čelnik Zvezde pokušao navodno da uplati pet miliona evra na pobedu Parižana sa najmanje pet golova razlike.

"UEFA nikada ne komentariše potencijalne ili već postojeće istrage u vezi navodnog nameštanja utakmica kako ne bi kompromitovala sam istražni proces. Takođe, UEFA se obraća javnosti u specifičnim slučajevima/mečevima kada su disciplinske procedure već otvorene ili su odluke već donete", stoji u odgovoru našem portalu sa adrese u Nionu.

Međutim, iz UEFA nismo dobili konkretan odgovor na pitanje da li postoji šansa da je informacija koja se tiče eventualnih nedozvoljenih radnji tužiocima prosleđena upravo iz Niona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve