Fudbal 49

Utorak, 16.10.2018.

15:33

UEFA za B92: Ne komentarišemo potencijalne ili već postojeće istrage

Evropska kuća fudbala (UEFA) odgovorila je na neka pitanja B92 o pokušaju nameštanja utakmice Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.

UEFA za B92: Ne komentarišemo potencijalne ili veæ postojeæe istrage IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

doktordj

pre 5 godina

Samo jedno pitanje za navijace Zvezde:

Da li vam je bitnije da se otkrije ko je iz Zvezde uplatio, ili pokusao da uplati (po pravu je to isto kao da je uplatio) pare na kladionici na vasu utakmicu i samim tim doveo njenu regularnost u pitanje, ili vam je bitnije ko je tzv."dousnik"?

Salaso

pre 5 godina

Zivim u Cirihu 38 god,redovno čitam sve njihove sportske Vesti.I mogu vam reći da ovde još nijedan tekst nije napisan na tu temu.To moze samo da se procita u bivsim sfrj drzavama Francuskoj i Italijani pišu zbog Napolija.A da ima ikakve Šanse da je to istina i tekako bi pisali!
(sims, 16. oktobar 2018 18:19)
Ne pisu u Svici ali eno neki Gardijan, Marka, NYT su pisali, to je neka boranija belosvetska u odnosu na lokalne novine iz Svajcarske

Koja

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)? Gledacete je vi u februaru 2019.Steta samo sto je semafor na juznoj tribini. ?
(Ime,prezime,itd,itd., 16. oktobar 2018 18:27)
Isto ko što smo gledali zadnji derbi niste prešli pola i nepostojeći gol vam priznat bruke jedne jadne

dragan

pre 5 godina

Ove informacije koje mi imamo su totalna glupost!
Neko je hteo da uplati 5 mil e ali nije mogao! I pored toga Zvezda je izgubila 5 razlike! I to su sami namestili bez PSGa!
Bajka!

Samo kažem

pre 5 godina

UEFA je moguće u procesu predistraznih radnji na osnovu dojave. Tek ako se u tom procesu pokaže da postoji uslov za istragu ista se vrsi i o tome UEFA obaveštava medije i na svom sajtu. Francusko tužilaštvo je takođe pokrenulo predistražni postupak i to protiv nepoznatog lica iz Srbije i predsednika PSG zbog sumnji u pokušaj nameštanja utakmice. Novinari su malo prepakovali informacije koje imaju i plasirali u medije. Za sada postoji sumnja u pokušaj kladjenja, ali se utakmica smatra čistom jer do opklade nije došlo po saznanjima policije. Novinari su pretumbali i redosled dogadjaja jer je prijava došla nakon utakmice, a ne pre iste. Po prijavi kladjenje je izvršeno i to na tlu Francuske medjutim dokazi pokazuju da ništa sumnjivo nije zabeleženo niti povećan promet od ocekivanog. Tužilaštvo ispituje ove navode svejedno iako za sada ceo slučaj tanak. Ono sto niko za sada ne otkriva jeste ime onoga ko je dojavio, a to ime će verovatno biti zaštićeno sve dok se postupak ne okonca.

Zema Francuz

pre 5 godina

Da li je moguce da od samog pocetka ove afere ne citate?! Istragu je otvorilo francusko tuzilastvo na osnovu informacija koje je dobilo od UEFA. Nigde nije pisalo da je UEFA otvorila istragu, nego tuzilastvo i policija. I to je n puta potvrdjeno do sada. Sta vama tu nije jasno. I novinari sa B92, zar je moguce da ste ih zvali to da ih pitate? Zar zaista mislite da ce vam tumaciti neciju istragu?

UEFA ce nedvosmisleno dobiti podatke od francuskog tuzilastva, posto je zainteresovana strana. Ovo sto ste pitali UEFA ustvari ste trebali da pitate francusko tuzilastvo.

A ova zvezdina tuzba protiv L`equipe-a, ne znam ni sta da kazem. Zar je moguce da se necemu nadaju. Novine su samo prenele informaciju.

Bg41

pre 5 godina

@alan ford
Brate, ne znam da li si me razumeo. Poenta ove nameštaljke Zvezdi i jeste da je neko namerno hteo da se sazna za opkladu. Pažnju je privukao iznodom opklade. Taj neko moguce i da ima neki link sa našom Zvezdom i u tome jeste poenta i ideja nameštaljke Zvezdi. Ako ima neke veze sa Zvezdom, nikako ne znači da ima dobre namere prema Zvezdi.Štaviše

Bg41

pre 5 godina

@alan ford
Brate, ne znam da li si me razumeo. Poenta ove nameštaljke Zvezdi i jeste da je neko namerno hteo da se sazna za opkladu. Taj neko moguce i da ima neki link sa našom Zvezdom i u tome jeste poenta i ideja nameštaljke Zvezdi. Ako ima neke veze sa Zvezdom, nikako ne znači da ima dobre namere prema Zvezdi.Štaviše

Alan Ford

pre 5 godina

Previse mi je to maste da bi se tako nesto desilo, nisam shvatio na taj nacin, sada ima logike i nije smijesno, ali ne vjerujem u takvo sta. Ako je opklade bilo, bilo je i namjestanja, a takvi ljudi naravno da ne misle dobro Zvezdi, ti samo na sebe misle, i na sve su spremni. Izvini sto pogresno protumacih. Sportski pozdrav

Alan Ford

pre 5 godina

@bg41
Brate, niko od nas nema pojma je li se ovo desilo ili ne. Ali ako je neko od visokih celnika stvarno uplatio toliki kes, na utakmicu koju igra njegov klub, mislis li da nije bilo namjestanja, i da je to samo nelegalno kladjenje. Lakse bi mu bilo da je odigrao nekog od Švaba GG u prvom, bolja kvota, a kontam i sigurnije, nego da se ovamo krije i rasparcava uplate. hahaha kako si me nasmijao :)

Ime,prezime,itd,itd.

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)

😏 Gledacete je vi u februaru 2019.Steta samo sto je semafor na juznoj tribini. 😁

Milan

pre 5 godina

Ako je tako, a verujem da jeste, jer ima smisla, onda je tu Lekip vrlo sumnjiv. Odakle njima bilo kakve informacije? Ili su podmitili nekog iz UEFA da im nesto kaze, ili su izmisljali. Ako je prvo, novcane kazne za firmu i zatvorske za aktere. Ako je drugo, da plate Zvezdi za klevetu, rusenje ugleda, dusevni bol... I ostale kategorije izmisljene u pravu da naucis nekog pameti kad laje okolo bez pokrica.

sims

pre 5 godina

Zivim u Cirihu 38 god,redovno čitam sve njihove sportske Vesti.I mogu vam reći da ovde još nijedan tekst nije napisan na tu temu.To moze samo da se procita u bivsim sfrj drzavama Francuskoj i Italijani pišu zbog Napolija.A da ima ikakve Šanse da je to istina i tekako bi pisali!

Staridz

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)_@@
Mozda ces gledati petardu na Enfildu, al ces jos narednih deset godina gledati kako je Zvezda sampion Srbije i ucesnik grupnih faza u Evropi. Pa ti vidi dal ste nam do kolena.

DrN

pre 5 godina

Najzanimljiviji deo priče je ćutanje Terze, koji se uvek izgubi kad se ispadne, odigra loše ili se dogodi neka drastična greška na štetu protivnika. Kad se pobeđuje samo cvrkuće, dakle nešto sada nije u redu a šta saznaćemo veoma brzo.

Le Terza

pre 5 godina

Vi pojma nemate šta se događa. Uefa ne vodi istragu, istragu vodi francusko tužilaštvo, preko svoje policije, a Uefi će reći šta su otkrili. Strpite se, nije sve tako ružičasto i niko tamo ne bi ovo pokrenuo da nema opravdanih razloga, a Le Ekip nije pisao u nameštenoj utakmici nego da je francusko tužilaštvo pokrenulo istragu. To niko ne poriče.

Rema

pre 5 godina

A sto su svi tako misteriozni i zatvoreni iz UEFA ako je sve sjajno-bajno?
(Covek po imenu Uve, 16. oktobar 2018 16:33)

Jer su istrage takve u normalnim zemljama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kentaur, 16. oktobar 2018 16:38)

A kad se kod nas uzdrzavaju dok je istraga u toku, onda smo mi banana država???

Drugo, koje to normalna zemlja? Pričamo o UEFI... Pa jeste već zaboravili sve farse?

Treće, ovde oni kažu, ne komentarišemo ni postojeće niti potencijalne istrage... Znači ova može da bude kategorija potencijalne, jer nema nikakvih informacija...

Borky

pre 5 godina

Znaci postoji istraga , gde ima ima dima ...
(kakogod, 16. oktobar 2018 18:19)

. Takođe, UEFA se obraća javnosti u specifičnim slučajevima/mečevima kada su disciplinske procedure već otvorene ili su odluke već donete", stoji u odgovoru našem portalu sa adrese u Nionu.

Znaci ili ne znas citati ili je jednostavno ovo za tebe previse komplikovano da bi mogao razumjeti.

bunjuel

pre 5 godina

UEFA je lopovska organizacija, i to je odavno jasno svakome ko nema interes da to ne vidi. Ovde je interesantniji odnos "partizanovaca" i "zvezdaša", jer upućuje na neverovatnu a očiglednu tendenciju kod nas na svrstavanje u blokove i patološku mržnju prema onima drugima. Od Karađorđevića i Obrenovića, komunista i četnika, rusofila i zapadnjaka kao u "Tri karte za Holivud" , u novije vreme Hrvata, muslimana generalno, Albanaca, Crnogoraca itd. E, sad vam više nije ostao niko drugi pa morate između sebe da se delite i mrzite, ko zna, možda i koljete oko nečega što bi trebalo da bude, i što jeste bilo, zabava i razonoda. Kad se i tu istrebite, onda ćete valjda preći na ljubitelje bureka sa sirom i bureka sa mesom, dok se ne potamanite totalno. Treba to ozbiljno lečiti, ako već i nije kasno.

спортски уметник

pre 5 godina

Znači NE POSTOJI istraga jer bi u protivnom to potvrdili. Ovako se svelo na senzacionalistički članak koji je bio više uperan ka Nejmaru i njegoovom timu nego što se obraćala pažnja na Zvezdu. Ta priča kako je neki neimenovani funkcioner išao okolo naokolo sa 5 miliona evra u nameri da uplati na rezultat je više nego smešan. Sad odjednom tvrde kako to nije bilo on line već je neimenovani šetao Parizom u potrazi za kladionicom da sve 5 milji u kešu. Onda sada ispade problem jer niko ga nije video nijedna kamera a ima ih mali milion nije nikog snimila.... i tako u nedogled. 
Očigledno da je neko debelo nasankao i L'Ekip i Uefu i sad vi čekaju da prodje vreme da bi sve leglo. Jedino što se u celoj ovoj priči sad blamiraju i Napoli i Partizan
(mali radojica, 16. oktobar 2018 17:35)

Обрни окрени, вама пуна уста Партизана....комплекси су чудо

Borky

pre 5 godina

Vi pojma nemate šta se događa. Uefa ne vodi istragu, istragu vodi francusko tužilaštvo, preko svoje policije, a Uefi će reći šta su otkrili. Strpite se, nije sve tako ružičasto i niko tamo ne bi ovo pokrenuo da nema opravdanih razloga, a Le Ekip nije pisao u nameštenoj utakmici nego da je francusko tužilaštvo pokrenulo istragu. To niko ne poriče.
(Le Terza, 16. oktobar 2018 18:26)

Mrzi me da sad trazim text pa da ti doslovno citiram sta je L'ekip napisao al izmedju ostalog da je dousnik prijavio Uefi a onda oni otvorili istragu jer su mislili da je dousnik kredibilan i sa tim obavjestili francusko tuzilastvo.Usustini rekli su da je se poteklo od Uefe.

bobo mk

pre 5 godina

Kakva farsa, funkcioner Zvezde hteo da uplati meč za 5 miliona eura na visok poraz njegovog tima.Nosio 5 miliona valjda u zadnjem džebu.
Čekao iznenađenje.

Ivan

pre 5 godina

Kako ste se svi uplašili. Valjda zbog toga što vi najbolje znate ko ste i kakvi ste, i kako osvajate prvenstva u prezident ligi.Lopta pređe gol-aut liniju, vama priznaju gol, lopta ne pređe gol liniju, vama opet priznaju gol. I tako ...
(ntt, 16. oktobar 2018 16:58)


Nismo mi klub koji jedini u evropi ima specijalnu emisiju na svom zvanicnom kanalu u kojoj blati svog rivala. Prvo pogledaj u svoje dvoriste pa onda komentarisi. Ne smem ni da zamislim sta bi se desavalo u ovoj drzavi da zvezda ima nekog takvog lika koji se bavi desavanjima u partizanu. Pa vi ne bi silazili sa komentara, a I ovako ne silazite...

konstatacija

pre 5 godina

Ono sto ja napisah vec u jednoj od mnogih vesti.Ali deca navijaci vojno generalskog jugo kluba ne znaju nista.Ovo im dodje kao lek za frustracije i nezadovoljstvo koje trpe vec nekoliko godina u svim sportovima.NI slova na sajtu UEFA.Oni kada nesto istrazei dodju do zakljuck a to objave na svom sajtu pod Arbitration a onda mediji to objavljuju.UEFA je ozbiljnija organizacija od nekog lista u Francuskoj koji zarad citanosti u stanju da napise svasta

Borky

pre 5 godina

Ovo je veoma bitno.Ako Uefa ne daje nikakve iformacije otkuda Lékipu pravo da iznosi informacije koje nisu zvanicne i potvrdjene od Uefe???

bg41

pre 5 godina

Ne optuzuju nas za namestanje utakmice vec za nelegalno kladjenje. Ko god da je pokusao da uplati ovu opkladu, nije mu ideja bila da zaradi novac, cak mu ideja nije bila ni da se zaista kladi vec da ubije Crvenu Zvezdu. Kada se objavi ime i prezime osobe koja je ovo uradila... bice mnogo jasnije. Kada se dodje do zakljucka Ko je imao korist od svega ovoga ( opklade nije ni bilo, vec je taj kladilac uradio sve da se sazna o pokusaju opklade ) , puno toga bice jasnije.

спортски уметник

pre 5 godina

Kakva farsa, funkcioner Zvezde hteo da uplati meč za 5 miliona eura na visok poraz njegovog tima.Nosio 5 miliona valjda u zadnjem džebu. 
Čekao iznenađenje.
(bobo mk, 16. oktobar 2018 17:44)

Много сте ми бре ви наивини с изјавама тог типа....само није вам ово Србија да можете некажњено да намештате

Borky

pre 5 godina

Znači da postoji istraga. Da je suprotno rekli bi.
Nadam se barem 10 godina suspenzije, kao Skenderbeg.
A lepo bi bilo i moj Partizan kad bi nekako suspendovali, pa da srpski fudbal malo živne.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (only fools and horses, 16. oktobar 2018 17:10)

Bas suprotno jer da postoji istraga fino ljudi kazu da bi o tome obavjestili javnost.Ako dobro pratis sport mogao si primjetiti da kad god su nasi klubovi na tapetu zbog gluposti kao sto su pjesme ili prolazi odmah ide zvanicno obavjestenje da je Uefa pokrenula istragu.

mali radojica

pre 5 godina

Znači NE POSTOJI istraga jer bi u protivnom to potvrdili. Ovako se svelo na senzacionalistički članak koji je bio više uperan ka Nejmaru i njegoovom timu nego što se obraćala pažnja na Zvezdu. Ta priča kako je neki neimenovani funkcioner išao okolo naokolo sa 5 miliona evra u nameri da uplati na rezultat je više nego smešan. Sad odjednom tvrde kako to nije bilo on line već je neimenovani šetao Parizom u potrazi za kladionicom da sve 5 milji u kešu. Onda sada ispade problem jer niko ga nije video nijedna kamera a ima ih mali milion nije nikog snimila.... i tako u nedogled.
Očigledno da je neko debelo nasankao i L'Ekip i Uefu i sad vi čekaju da prodje vreme da bi sve leglo. Jedino što se u celoj ovoj priči sad blamiraju i Napoli i Partizan

only fools and horses

pre 5 godina

Znači da postoji istraga. Da je suprotno rekli bi.
Nadam se barem 10 godina suspenzije, kao Skenderbeg.
A lepo bi bilo i moj Partizan kad bi nekako suspendovali, pa da srpski fudbal malo živne.

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Nismo mi klub koji jedini u evropi ima specijalnu emisiju na svom zvanicnom kanalu u kojoj blati svog rivala. Prvo pogledaj u svoje dvoriste pa onda komentarisi. Ne smem ni da zamislim sta bi se desavalo u ovoj drzavi da zvezda ima nekog takvog lika koji se bavi desavanjima u partizanu. Pa vi ne bi silazili sa komentara, a I ovako ne silazite...
(Ivan, 16. oktobar 2018 17:04) Da Partizan radi to sto vi radite imali bi vi 10 puta gore od Pantice,a i sta ce vam kad imate Pink,Kurir,Informer,Arenu,Sport klub,Zurnal,Mocart...

as

pre 5 godina

Mene zanima zasto nasi mediji ne prenose verno informacije koje strani mediji objavljuju?Opis cele situacije koje daju francuski mediji je skroz drugaciji od onoga sto tvrde nasi mediji.

ntt

pre 5 godina

Kako ste se svi uplašili. Valjda zbog toga što vi najbolje znate ko ste i kakvi ste, i kako osvajate prvenstva u prezident ligi.Lopta pređe gol-aut liniju, vama priznaju gol, lopta ne pređe gol liniju, vama opet priznaju gol. I tako ...

we are the champions

pre 5 godina

UEFA po starom dobrom receptu,kada su Srbi u pitanju.Nikad nije obavestena.Videcemo na šta će ovo izaći.Od sve prilike oni su zaduženi samo papreno da kažnjavaju za pirotehniku i stopanje na stepeništu.Realno ljudi da ima šta do sad bi bili 10 puta optuženi.Nema ni jedan nas klub “lobi” u Evropi.Mi smo na nivou Burkine Faso i sa lobijem i sa igrom,...

kentaur

pre 5 godina

A sto su svi tako misteriozni i zatvoreni iz UEFA ako je sve sjajno-bajno?
(Covek po imenu Uve, 16. oktobar 2018 16:33)

Jer su istrage takve u normalnim zemljama.

smerdjakov

pre 5 godina

@uve zato što postoji procedura i poštuje se, a ne kao kod nas da, dan pošto se nešto dogodi, bude mali milion novinskih članaka iz “proverenih” izvora

kentaur

pre 5 godina

A sto su svi tako misteriozni i zatvoreni iz UEFA ako je sve sjajno-bajno?
(Covek po imenu Uve, 16. oktobar 2018 16:33)

Jer su istrage takve u normalnim zemljama.

smerdjakov

pre 5 godina

@uve zato što postoji procedura i poštuje se, a ne kao kod nas da, dan pošto se nešto dogodi, bude mali milion novinskih članaka iz “proverenih” izvora

as

pre 5 godina

Mene zanima zasto nasi mediji ne prenose verno informacije koje strani mediji objavljuju?Opis cele situacije koje daju francuski mediji je skroz drugaciji od onoga sto tvrde nasi mediji.

ntt

pre 5 godina

Kako ste se svi uplašili. Valjda zbog toga što vi najbolje znate ko ste i kakvi ste, i kako osvajate prvenstva u prezident ligi.Lopta pređe gol-aut liniju, vama priznaju gol, lopta ne pređe gol liniju, vama opet priznaju gol. I tako ...

Ivan

pre 5 godina

Kako ste se svi uplašili. Valjda zbog toga što vi najbolje znate ko ste i kakvi ste, i kako osvajate prvenstva u prezident ligi.Lopta pređe gol-aut liniju, vama priznaju gol, lopta ne pređe gol liniju, vama opet priznaju gol. I tako ...
(ntt, 16. oktobar 2018 16:58)


Nismo mi klub koji jedini u evropi ima specijalnu emisiju na svom zvanicnom kanalu u kojoj blati svog rivala. Prvo pogledaj u svoje dvoriste pa onda komentarisi. Ne smem ni da zamislim sta bi se desavalo u ovoj drzavi da zvezda ima nekog takvog lika koji se bavi desavanjima u partizanu. Pa vi ne bi silazili sa komentara, a I ovako ne silazite...

we are the champions

pre 5 godina

UEFA po starom dobrom receptu,kada su Srbi u pitanju.Nikad nije obavestena.Videcemo na šta će ovo izaći.Od sve prilike oni su zaduženi samo papreno da kažnjavaju za pirotehniku i stopanje na stepeništu.Realno ljudi da ima šta do sad bi bili 10 puta optuženi.Nema ni jedan nas klub “lobi” u Evropi.Mi smo na nivou Burkine Faso i sa lobijem i sa igrom,...

only fools and horses

pre 5 godina

Znači da postoji istraga. Da je suprotno rekli bi.
Nadam se barem 10 godina suspenzije, kao Skenderbeg.
A lepo bi bilo i moj Partizan kad bi nekako suspendovali, pa da srpski fudbal malo živne.

bg41

pre 5 godina

Ne optuzuju nas za namestanje utakmice vec za nelegalno kladjenje. Ko god da je pokusao da uplati ovu opkladu, nije mu ideja bila da zaradi novac, cak mu ideja nije bila ni da se zaista kladi vec da ubije Crvenu Zvezdu. Kada se objavi ime i prezime osobe koja je ovo uradila... bice mnogo jasnije. Kada se dodje do zakljucka Ko je imao korist od svega ovoga ( opklade nije ni bilo, vec je taj kladilac uradio sve da se sazna o pokusaju opklade ) , puno toga bice jasnije.

konstatacija

pre 5 godina

Ono sto ja napisah vec u jednoj od mnogih vesti.Ali deca navijaci vojno generalskog jugo kluba ne znaju nista.Ovo im dodje kao lek za frustracije i nezadovoljstvo koje trpe vec nekoliko godina u svim sportovima.NI slova na sajtu UEFA.Oni kada nesto istrazei dodju do zakljuck a to objave na svom sajtu pod Arbitration a onda mediji to objavljuju.UEFA je ozbiljnija organizacija od nekog lista u Francuskoj koji zarad citanosti u stanju da napise svasta

mali radojica

pre 5 godina

Znači NE POSTOJI istraga jer bi u protivnom to potvrdili. Ovako se svelo na senzacionalistički članak koji je bio više uperan ka Nejmaru i njegoovom timu nego što se obraćala pažnja na Zvezdu. Ta priča kako je neki neimenovani funkcioner išao okolo naokolo sa 5 miliona evra u nameri da uplati na rezultat je više nego smešan. Sad odjednom tvrde kako to nije bilo on line već je neimenovani šetao Parizom u potrazi za kladionicom da sve 5 milji u kešu. Onda sada ispade problem jer niko ga nije video nijedna kamera a ima ih mali milion nije nikog snimila.... i tako u nedogled.
Očigledno da je neko debelo nasankao i L'Ekip i Uefu i sad vi čekaju da prodje vreme da bi sve leglo. Jedino što se u celoj ovoj priči sad blamiraju i Napoli i Partizan

спортски уметник

pre 5 godina

Kakva farsa, funkcioner Zvezde hteo da uplati meč za 5 miliona eura na visok poraz njegovog tima.Nosio 5 miliona valjda u zadnjem džebu. 
Čekao iznenađenje.
(bobo mk, 16. oktobar 2018 17:44)

Много сте ми бре ви наивини с изјавама тог типа....само није вам ово Србија да можете некажњено да намештате

Staridz

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)_@@
Mozda ces gledati petardu na Enfildu, al ces jos narednih deset godina gledati kako je Zvezda sampion Srbije i ucesnik grupnih faza u Evropi. Pa ti vidi dal ste nam do kolena.

Borky

pre 5 godina

Ovo je veoma bitno.Ako Uefa ne daje nikakve iformacije otkuda Lékipu pravo da iznosi informacije koje nisu zvanicne i potvrdjene od Uefe???

Ime,prezime,itd,itd.

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)

😏 Gledacete je vi u februaru 2019.Steta samo sto je semafor na juznoj tribini. 😁

bobo mk

pre 5 godina

Kakva farsa, funkcioner Zvezde hteo da uplati meč za 5 miliona eura na visok poraz njegovog tima.Nosio 5 miliona valjda u zadnjem džebu.
Čekao iznenađenje.

Borky

pre 5 godina

Znači da postoji istraga. Da je suprotno rekli bi.
Nadam se barem 10 godina suspenzije, kao Skenderbeg.
A lepo bi bilo i moj Partizan kad bi nekako suspendovali, pa da srpski fudbal malo živne.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (only fools and horses, 16. oktobar 2018 17:10)

Bas suprotno jer da postoji istraga fino ljudi kazu da bi o tome obavjestili javnost.Ako dobro pratis sport mogao si primjetiti da kad god su nasi klubovi na tapetu zbog gluposti kao sto su pjesme ili prolazi odmah ide zvanicno obavjestenje da je Uefa pokrenula istragu.

Milan

pre 5 godina

Ako je tako, a verujem da jeste, jer ima smisla, onda je tu Lekip vrlo sumnjiv. Odakle njima bilo kakve informacije? Ili su podmitili nekog iz UEFA da im nesto kaze, ili su izmisljali. Ako je prvo, novcane kazne za firmu i zatvorske za aktere. Ako je drugo, da plate Zvezdi za klevetu, rusenje ugleda, dusevni bol... I ostale kategorije izmisljene u pravu da naucis nekog pameti kad laje okolo bez pokrica.

DrN

pre 5 godina

Najzanimljiviji deo priče je ćutanje Terze, koji se uvek izgubi kad se ispadne, odigra loše ili se dogodi neka drastična greška na štetu protivnika. Kad se pobeđuje samo cvrkuće, dakle nešto sada nije u redu a šta saznaćemo veoma brzo.

sims

pre 5 godina

Zivim u Cirihu 38 god,redovno čitam sve njihove sportske Vesti.I mogu vam reći da ovde još nijedan tekst nije napisan na tu temu.To moze samo da se procita u bivsim sfrj drzavama Francuskoj i Italijani pišu zbog Napolija.A da ima ikakve Šanse da je to istina i tekako bi pisali!

спортски уметник

pre 5 godina

Znači NE POSTOJI istraga jer bi u protivnom to potvrdili. Ovako se svelo na senzacionalistički članak koji je bio više uperan ka Nejmaru i njegoovom timu nego što se obraćala pažnja na Zvezdu. Ta priča kako je neki neimenovani funkcioner išao okolo naokolo sa 5 miliona evra u nameri da uplati na rezultat je više nego smešan. Sad odjednom tvrde kako to nije bilo on line već je neimenovani šetao Parizom u potrazi za kladionicom da sve 5 milji u kešu. Onda sada ispade problem jer niko ga nije video nijedna kamera a ima ih mali milion nije nikog snimila.... i tako u nedogled. 
Očigledno da je neko debelo nasankao i L'Ekip i Uefu i sad vi čekaju da prodje vreme da bi sve leglo. Jedino što se u celoj ovoj priči sad blamiraju i Napoli i Partizan
(mali radojica, 16. oktobar 2018 17:35)

Обрни окрени, вама пуна уста Партизана....комплекси су чудо

Salaso

pre 5 godina

Zivim u Cirihu 38 god,redovno čitam sve njihove sportske Vesti.I mogu vam reći da ovde još nijedan tekst nije napisan na tu temu.To moze samo da se procita u bivsim sfrj drzavama Francuskoj i Italijani pišu zbog Napolija.A da ima ikakve Šanse da je to istina i tekako bi pisali!
(sims, 16. oktobar 2018 18:19)
Ne pisu u Svici ali eno neki Gardijan, Marka, NYT su pisali, to je neka boranija belosvetska u odnosu na lokalne novine iz Svajcarske

dragan

pre 5 godina

Ove informacije koje mi imamo su totalna glupost!
Neko je hteo da uplati 5 mil e ali nije mogao! I pored toga Zvezda je izgubila 5 razlike! I to su sami namestili bez PSGa!
Bajka!

Samo kažem

pre 5 godina

UEFA je moguće u procesu predistraznih radnji na osnovu dojave. Tek ako se u tom procesu pokaže da postoji uslov za istragu ista se vrsi i o tome UEFA obaveštava medije i na svom sajtu. Francusko tužilaštvo je takođe pokrenulo predistražni postupak i to protiv nepoznatog lica iz Srbije i predsednika PSG zbog sumnji u pokušaj nameštanja utakmice. Novinari su malo prepakovali informacije koje imaju i plasirali u medije. Za sada postoji sumnja u pokušaj kladjenja, ali se utakmica smatra čistom jer do opklade nije došlo po saznanjima policije. Novinari su pretumbali i redosled dogadjaja jer je prijava došla nakon utakmice, a ne pre iste. Po prijavi kladjenje je izvršeno i to na tlu Francuske medjutim dokazi pokazuju da ništa sumnjivo nije zabeleženo niti povećan promet od ocekivanog. Tužilaštvo ispituje ove navode svejedno iako za sada ceo slučaj tanak. Ono sto niko za sada ne otkriva jeste ime onoga ko je dojavio, a to ime će verovatno biti zaštićeno sve dok se postupak ne okonca.

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Nismo mi klub koji jedini u evropi ima specijalnu emisiju na svom zvanicnom kanalu u kojoj blati svog rivala. Prvo pogledaj u svoje dvoriste pa onda komentarisi. Ne smem ni da zamislim sta bi se desavalo u ovoj drzavi da zvezda ima nekog takvog lika koji se bavi desavanjima u partizanu. Pa vi ne bi silazili sa komentara, a I ovako ne silazite...
(Ivan, 16. oktobar 2018 17:04) Da Partizan radi to sto vi radite imali bi vi 10 puta gore od Pantice,a i sta ce vam kad imate Pink,Kurir,Informer,Arenu,Sport klub,Zurnal,Mocart...

Le Terza

pre 5 godina

Vi pojma nemate šta se događa. Uefa ne vodi istragu, istragu vodi francusko tužilaštvo, preko svoje policije, a Uefi će reći šta su otkrili. Strpite se, nije sve tako ružičasto i niko tamo ne bi ovo pokrenuo da nema opravdanih razloga, a Le Ekip nije pisao u nameštenoj utakmici nego da je francusko tužilaštvo pokrenulo istragu. To niko ne poriče.

Bg41

pre 5 godina

@alan ford
Brate, ne znam da li si me razumeo. Poenta ove nameštaljke Zvezdi i jeste da je neko namerno hteo da se sazna za opkladu. Pažnju je privukao iznodom opklade. Taj neko moguce i da ima neki link sa našom Zvezdom i u tome jeste poenta i ideja nameštaljke Zvezdi. Ako ima neke veze sa Zvezdom, nikako ne znači da ima dobre namere prema Zvezdi.Štaviše

Zema Francuz

pre 5 godina

Da li je moguce da od samog pocetka ove afere ne citate?! Istragu je otvorilo francusko tuzilastvo na osnovu informacija koje je dobilo od UEFA. Nigde nije pisalo da je UEFA otvorila istragu, nego tuzilastvo i policija. I to je n puta potvrdjeno do sada. Sta vama tu nije jasno. I novinari sa B92, zar je moguce da ste ih zvali to da ih pitate? Zar zaista mislite da ce vam tumaciti neciju istragu?

UEFA ce nedvosmisleno dobiti podatke od francuskog tuzilastva, posto je zainteresovana strana. Ovo sto ste pitali UEFA ustvari ste trebali da pitate francusko tuzilastvo.

A ova zvezdina tuzba protiv L`equipe-a, ne znam ni sta da kazem. Zar je moguce da se necemu nadaju. Novine su samo prenele informaciju.

Rema

pre 5 godina

A sto su svi tako misteriozni i zatvoreni iz UEFA ako je sve sjajno-bajno?
(Covek po imenu Uve, 16. oktobar 2018 16:33)

Jer su istrage takve u normalnim zemljama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kentaur, 16. oktobar 2018 16:38)

A kad se kod nas uzdrzavaju dok je istraga u toku, onda smo mi banana država???

Drugo, koje to normalna zemlja? Pričamo o UEFI... Pa jeste već zaboravili sve farse?

Treće, ovde oni kažu, ne komentarišemo ni postojeće niti potencijalne istrage... Znači ova može da bude kategorija potencijalne, jer nema nikakvih informacija...

Borky

pre 5 godina

Vi pojma nemate šta se događa. Uefa ne vodi istragu, istragu vodi francusko tužilaštvo, preko svoje policije, a Uefi će reći šta su otkrili. Strpite se, nije sve tako ružičasto i niko tamo ne bi ovo pokrenuo da nema opravdanih razloga, a Le Ekip nije pisao u nameštenoj utakmici nego da je francusko tužilaštvo pokrenulo istragu. To niko ne poriče.
(Le Terza, 16. oktobar 2018 18:26)

Mrzi me da sad trazim text pa da ti doslovno citiram sta je L'ekip napisao al izmedju ostalog da je dousnik prijavio Uefi a onda oni otvorili istragu jer su mislili da je dousnik kredibilan i sa tim obavjestili francusko tuzilastvo.Usustini rekli su da je se poteklo od Uefe.

Alan Ford

pre 5 godina

@bg41
Brate, niko od nas nema pojma je li se ovo desilo ili ne. Ali ako je neko od visokih celnika stvarno uplatio toliki kes, na utakmicu koju igra njegov klub, mislis li da nije bilo namjestanja, i da je to samo nelegalno kladjenje. Lakse bi mu bilo da je odigrao nekog od Švaba GG u prvom, bolja kvota, a kontam i sigurnije, nego da se ovamo krije i rasparcava uplate. hahaha kako si me nasmijao :)

doktordj

pre 5 godina

Samo jedno pitanje za navijace Zvezde:

Da li vam je bitnije da se otkrije ko je iz Zvezde uplatio, ili pokusao da uplati (po pravu je to isto kao da je uplatio) pare na kladionici na vasu utakmicu i samim tim doveo njenu regularnost u pitanje, ili vam je bitnije ko je tzv."dousnik"?

Bg41

pre 5 godina

@alan ford
Brate, ne znam da li si me razumeo. Poenta ove nameštaljke Zvezdi i jeste da je neko namerno hteo da se sazna za opkladu. Taj neko moguce i da ima neki link sa našom Zvezdom i u tome jeste poenta i ideja nameštaljke Zvezdi. Ako ima neke veze sa Zvezdom, nikako ne znači da ima dobre namere prema Zvezdi.Štaviše

Borky

pre 5 godina

Znaci postoji istraga , gde ima ima dima ...
(kakogod, 16. oktobar 2018 18:19)

. Takođe, UEFA se obraća javnosti u specifičnim slučajevima/mečevima kada su disciplinske procedure već otvorene ili su odluke već donete", stoji u odgovoru našem portalu sa adrese u Nionu.

Znaci ili ne znas citati ili je jednostavno ovo za tebe previse komplikovano da bi mogao razumjeti.

Koja

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)? Gledacete je vi u februaru 2019.Steta samo sto je semafor na juznoj tribini. ?
(Ime,prezime,itd,itd., 16. oktobar 2018 18:27)
Isto ko što smo gledali zadnji derbi niste prešli pola i nepostojeći gol vam priznat bruke jedne jadne

Alan Ford

pre 5 godina

Previse mi je to maste da bi se tako nesto desilo, nisam shvatio na taj nacin, sada ima logike i nije smijesno, ali ne vjerujem u takvo sta. Ako je opklade bilo, bilo je i namjestanja, a takvi ljudi naravno da ne misle dobro Zvezdi, ti samo na sebe misle, i na sve su spremni. Izvini sto pogresno protumacih. Sportski pozdrav

bunjuel

pre 5 godina

UEFA je lopovska organizacija, i to je odavno jasno svakome ko nema interes da to ne vidi. Ovde je interesantniji odnos "partizanovaca" i "zvezdaša", jer upućuje na neverovatnu a očiglednu tendenciju kod nas na svrstavanje u blokove i patološku mržnju prema onima drugima. Od Karađorđevića i Obrenovića, komunista i četnika, rusofila i zapadnjaka kao u "Tri karte za Holivud" , u novije vreme Hrvata, muslimana generalno, Albanaca, Crnogoraca itd. E, sad vam više nije ostao niko drugi pa morate između sebe da se delite i mrzite, ko zna, možda i koljete oko nečega što bi trebalo da bude, i što jeste bilo, zabava i razonoda. Kad se i tu istrebite, onda ćete valjda preći na ljubitelje bureka sa sirom i bureka sa mesom, dok se ne potamanite totalno. Treba to ozbiljno lečiti, ako već i nije kasno.

ntt

pre 5 godina

Kako ste se svi uplašili. Valjda zbog toga što vi najbolje znate ko ste i kakvi ste, i kako osvajate prvenstva u prezident ligi.Lopta pređe gol-aut liniju, vama priznaju gol, lopta ne pređe gol liniju, vama opet priznaju gol. I tako ...

only fools and horses

pre 5 godina

Znači da postoji istraga. Da je suprotno rekli bi.
Nadam se barem 10 godina suspenzije, kao Skenderbeg.
A lepo bi bilo i moj Partizan kad bi nekako suspendovali, pa da srpski fudbal malo živne.

konstatacija

pre 5 godina

Ono sto ja napisah vec u jednoj od mnogih vesti.Ali deca navijaci vojno generalskog jugo kluba ne znaju nista.Ovo im dodje kao lek za frustracije i nezadovoljstvo koje trpe vec nekoliko godina u svim sportovima.NI slova na sajtu UEFA.Oni kada nesto istrazei dodju do zakljuck a to objave na svom sajtu pod Arbitration a onda mediji to objavljuju.UEFA je ozbiljnija organizacija od nekog lista u Francuskoj koji zarad citanosti u stanju da napise svasta

Ivan

pre 5 godina

Kako ste se svi uplašili. Valjda zbog toga što vi najbolje znate ko ste i kakvi ste, i kako osvajate prvenstva u prezident ligi.Lopta pređe gol-aut liniju, vama priznaju gol, lopta ne pređe gol liniju, vama opet priznaju gol. I tako ...
(ntt, 16. oktobar 2018 16:58)


Nismo mi klub koji jedini u evropi ima specijalnu emisiju na svom zvanicnom kanalu u kojoj blati svog rivala. Prvo pogledaj u svoje dvoriste pa onda komentarisi. Ne smem ni da zamislim sta bi se desavalo u ovoj drzavi da zvezda ima nekog takvog lika koji se bavi desavanjima u partizanu. Pa vi ne bi silazili sa komentara, a I ovako ne silazite...

we are the champions

pre 5 godina

UEFA po starom dobrom receptu,kada su Srbi u pitanju.Nikad nije obavestena.Videcemo na šta će ovo izaći.Od sve prilike oni su zaduženi samo papreno da kažnjavaju za pirotehniku i stopanje na stepeništu.Realno ljudi da ima šta do sad bi bili 10 puta optuženi.Nema ni jedan nas klub “lobi” u Evropi.Mi smo na nivou Burkine Faso i sa lobijem i sa igrom,...

спортски уметник

pre 5 godina

Znači NE POSTOJI istraga jer bi u protivnom to potvrdili. Ovako se svelo na senzacionalistički članak koji je bio više uperan ka Nejmaru i njegoovom timu nego što se obraćala pažnja na Zvezdu. Ta priča kako je neki neimenovani funkcioner išao okolo naokolo sa 5 miliona evra u nameri da uplati na rezultat je više nego smešan. Sad odjednom tvrde kako to nije bilo on line već je neimenovani šetao Parizom u potrazi za kladionicom da sve 5 milji u kešu. Onda sada ispade problem jer niko ga nije video nijedna kamera a ima ih mali milion nije nikog snimila.... i tako u nedogled. 
Očigledno da je neko debelo nasankao i L'Ekip i Uefu i sad vi čekaju da prodje vreme da bi sve leglo. Jedino što se u celoj ovoj priči sad blamiraju i Napoli i Partizan
(mali radojica, 16. oktobar 2018 17:35)

Обрни окрени, вама пуна уста Партизана....комплекси су чудо

mali radojica

pre 5 godina

Znači NE POSTOJI istraga jer bi u protivnom to potvrdili. Ovako se svelo na senzacionalistički članak koji je bio više uperan ka Nejmaru i njegoovom timu nego što se obraćala pažnja na Zvezdu. Ta priča kako je neki neimenovani funkcioner išao okolo naokolo sa 5 miliona evra u nameri da uplati na rezultat je više nego smešan. Sad odjednom tvrde kako to nije bilo on line već je neimenovani šetao Parizom u potrazi za kladionicom da sve 5 milji u kešu. Onda sada ispade problem jer niko ga nije video nijedna kamera a ima ih mali milion nije nikog snimila.... i tako u nedogled.
Očigledno da je neko debelo nasankao i L'Ekip i Uefu i sad vi čekaju da prodje vreme da bi sve leglo. Jedino što se u celoj ovoj priči sad blamiraju i Napoli i Partizan

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Nismo mi klub koji jedini u evropi ima specijalnu emisiju na svom zvanicnom kanalu u kojoj blati svog rivala. Prvo pogledaj u svoje dvoriste pa onda komentarisi. Ne smem ni da zamislim sta bi se desavalo u ovoj drzavi da zvezda ima nekog takvog lika koji se bavi desavanjima u partizanu. Pa vi ne bi silazili sa komentara, a I ovako ne silazite...
(Ivan, 16. oktobar 2018 17:04) Da Partizan radi to sto vi radite imali bi vi 10 puta gore od Pantice,a i sta ce vam kad imate Pink,Kurir,Informer,Arenu,Sport klub,Zurnal,Mocart...

bobo mk

pre 5 godina

Kakva farsa, funkcioner Zvezde hteo da uplati meč za 5 miliona eura na visok poraz njegovog tima.Nosio 5 miliona valjda u zadnjem džebu.
Čekao iznenađenje.

doktordj

pre 5 godina

Samo jedno pitanje za navijace Zvezde:

Da li vam je bitnije da se otkrije ko je iz Zvezde uplatio, ili pokusao da uplati (po pravu je to isto kao da je uplatio) pare na kladionici na vasu utakmicu i samim tim doveo njenu regularnost u pitanje, ili vam je bitnije ko je tzv."dousnik"?

спортски уметник

pre 5 godina

Kakva farsa, funkcioner Zvezde hteo da uplati meč za 5 miliona eura na visok poraz njegovog tima.Nosio 5 miliona valjda u zadnjem džebu. 
Čekao iznenađenje.
(bobo mk, 16. oktobar 2018 17:44)

Много сте ми бре ви наивини с изјавама тог типа....само није вам ово Србија да можете некажњено да намештате

Staridz

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)_@@
Mozda ces gledati petardu na Enfildu, al ces jos narednih deset godina gledati kako je Zvezda sampion Srbije i ucesnik grupnih faza u Evropi. Pa ti vidi dal ste nam do kolena.

Koja

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)? Gledacete je vi u februaru 2019.Steta samo sto je semafor na juznoj tribini. ?
(Ime,prezime,itd,itd., 16. oktobar 2018 18:27)
Isto ko što smo gledali zadnji derbi niste prešli pola i nepostojeći gol vam priznat bruke jedne jadne

Salaso

pre 5 godina

Zivim u Cirihu 38 god,redovno čitam sve njihove sportske Vesti.I mogu vam reći da ovde još nijedan tekst nije napisan na tu temu.To moze samo da se procita u bivsim sfrj drzavama Francuskoj i Italijani pišu zbog Napolija.A da ima ikakve Šanse da je to istina i tekako bi pisali!
(sims, 16. oktobar 2018 18:19)
Ne pisu u Svici ali eno neki Gardijan, Marka, NYT su pisali, to je neka boranija belosvetska u odnosu na lokalne novine iz Svajcarske

Borky

pre 5 godina

Znači da postoji istraga. Da je suprotno rekli bi.
Nadam se barem 10 godina suspenzije, kao Skenderbeg.
A lepo bi bilo i moj Partizan kad bi nekako suspendovali, pa da srpski fudbal malo živne.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (only fools and horses, 16. oktobar 2018 17:10)

Bas suprotno jer da postoji istraga fino ljudi kazu da bi o tome obavjestili javnost.Ako dobro pratis sport mogao si primjetiti da kad god su nasi klubovi na tapetu zbog gluposti kao sto su pjesme ili prolazi odmah ide zvanicno obavjestenje da je Uefa pokrenula istragu.

Le Terza

pre 5 godina

Vi pojma nemate šta se događa. Uefa ne vodi istragu, istragu vodi francusko tužilaštvo, preko svoje policije, a Uefi će reći šta su otkrili. Strpite se, nije sve tako ružičasto i niko tamo ne bi ovo pokrenuo da nema opravdanih razloga, a Le Ekip nije pisao u nameštenoj utakmici nego da je francusko tužilaštvo pokrenulo istragu. To niko ne poriče.

Zema Francuz

pre 5 godina

Da li je moguce da od samog pocetka ove afere ne citate?! Istragu je otvorilo francusko tuzilastvo na osnovu informacija koje je dobilo od UEFA. Nigde nije pisalo da je UEFA otvorila istragu, nego tuzilastvo i policija. I to je n puta potvrdjeno do sada. Sta vama tu nije jasno. I novinari sa B92, zar je moguce da ste ih zvali to da ih pitate? Zar zaista mislite da ce vam tumaciti neciju istragu?

UEFA ce nedvosmisleno dobiti podatke od francuskog tuzilastva, posto je zainteresovana strana. Ovo sto ste pitali UEFA ustvari ste trebali da pitate francusko tuzilastvo.

A ova zvezdina tuzba protiv L`equipe-a, ne znam ni sta da kazem. Zar je moguce da se necemu nadaju. Novine su samo prenele informaciju.

Milan

pre 5 godina

Ako je tako, a verujem da jeste, jer ima smisla, onda je tu Lekip vrlo sumnjiv. Odakle njima bilo kakve informacije? Ili su podmitili nekog iz UEFA da im nesto kaze, ili su izmisljali. Ako je prvo, novcane kazne za firmu i zatvorske za aktere. Ako je drugo, da plate Zvezdi za klevetu, rusenje ugleda, dusevni bol... I ostale kategorije izmisljene u pravu da naucis nekog pameti kad laje okolo bez pokrica.

DrN

pre 5 godina

Najzanimljiviji deo priče je ćutanje Terze, koji se uvek izgubi kad se ispadne, odigra loše ili se dogodi neka drastična greška na štetu protivnika. Kad se pobeđuje samo cvrkuće, dakle nešto sada nije u redu a šta saznaćemo veoma brzo.

Borky

pre 5 godina

Ovo je veoma bitno.Ako Uefa ne daje nikakve iformacije otkuda Lékipu pravo da iznosi informacije koje nisu zvanicne i potvrdjene od Uefe???

sims

pre 5 godina

Zivim u Cirihu 38 god,redovno čitam sve njihove sportske Vesti.I mogu vam reći da ovde još nijedan tekst nije napisan na tu temu.To moze samo da se procita u bivsim sfrj drzavama Francuskoj i Italijani pišu zbog Napolija.A da ima ikakve Šanse da je to istina i tekako bi pisali!

as

pre 5 godina

Mene zanima zasto nasi mediji ne prenose verno informacije koje strani mediji objavljuju?Opis cele situacije koje daju francuski mediji je skroz drugaciji od onoga sto tvrde nasi mediji.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 5 godina

Znači nećemo gledati petardu na Enfildu sledeće nedelje?
(O.T.A.N., 16. oktobar 2018 17:02)

😏 Gledacete je vi u februaru 2019.Steta samo sto je semafor na juznoj tribini. 😁

bg41

pre 5 godina

Ne optuzuju nas za namestanje utakmice vec za nelegalno kladjenje. Ko god da je pokusao da uplati ovu opkladu, nije mu ideja bila da zaradi novac, cak mu ideja nije bila ni da se zaista kladi vec da ubije Crvenu Zvezdu. Kada se objavi ime i prezime osobe koja je ovo uradila... bice mnogo jasnije. Kada se dodje do zakljucka Ko je imao korist od svega ovoga ( opklade nije ni bilo, vec je taj kladilac uradio sve da se sazna o pokusaju opklade ) , puno toga bice jasnije.

Rema

pre 5 godina

A sto su svi tako misteriozni i zatvoreni iz UEFA ako je sve sjajno-bajno?
(Covek po imenu Uve, 16. oktobar 2018 16:33)

Jer su istrage takve u normalnim zemljama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kentaur, 16. oktobar 2018 16:38)

A kad se kod nas uzdrzavaju dok je istraga u toku, onda smo mi banana država???

Drugo, koje to normalna zemlja? Pričamo o UEFI... Pa jeste već zaboravili sve farse?

Treće, ovde oni kažu, ne komentarišemo ni postojeće niti potencijalne istrage... Znači ova može da bude kategorija potencijalne, jer nema nikakvih informacija...

kentaur

pre 5 godina

A sto su svi tako misteriozni i zatvoreni iz UEFA ako je sve sjajno-bajno?
(Covek po imenu Uve, 16. oktobar 2018 16:33)

Jer su istrage takve u normalnim zemljama.

dragan

pre 5 godina

Ove informacije koje mi imamo su totalna glupost!
Neko je hteo da uplati 5 mil e ali nije mogao! I pored toga Zvezda je izgubila 5 razlike! I to su sami namestili bez PSGa!
Bajka!

Samo kažem

pre 5 godina

UEFA je moguće u procesu predistraznih radnji na osnovu dojave. Tek ako se u tom procesu pokaže da postoji uslov za istragu ista se vrsi i o tome UEFA obaveštava medije i na svom sajtu. Francusko tužilaštvo je takođe pokrenulo predistražni postupak i to protiv nepoznatog lica iz Srbije i predsednika PSG zbog sumnji u pokušaj nameštanja utakmice. Novinari su malo prepakovali informacije koje imaju i plasirali u medije. Za sada postoji sumnja u pokušaj kladjenja, ali se utakmica smatra čistom jer do opklade nije došlo po saznanjima policije. Novinari su pretumbali i redosled dogadjaja jer je prijava došla nakon utakmice, a ne pre iste. Po prijavi kladjenje je izvršeno i to na tlu Francuske medjutim dokazi pokazuju da ništa sumnjivo nije zabeleženo niti povećan promet od ocekivanog. Tužilaštvo ispituje ove navode svejedno iako za sada ceo slučaj tanak. Ono sto niko za sada ne otkriva jeste ime onoga ko je dojavio, a to ime će verovatno biti zaštićeno sve dok se postupak ne okonca.

Borky

pre 5 godina

Vi pojma nemate šta se događa. Uefa ne vodi istragu, istragu vodi francusko tužilaštvo, preko svoje policije, a Uefi će reći šta su otkrili. Strpite se, nije sve tako ružičasto i niko tamo ne bi ovo pokrenuo da nema opravdanih razloga, a Le Ekip nije pisao u nameštenoj utakmici nego da je francusko tužilaštvo pokrenulo istragu. To niko ne poriče.
(Le Terza, 16. oktobar 2018 18:26)

Mrzi me da sad trazim text pa da ti doslovno citiram sta je L'ekip napisao al izmedju ostalog da je dousnik prijavio Uefi a onda oni otvorili istragu jer su mislili da je dousnik kredibilan i sa tim obavjestili francusko tuzilastvo.Usustini rekli su da je se poteklo od Uefe.

Bg41

pre 5 godina

@alan ford
Brate, ne znam da li si me razumeo. Poenta ove nameštaljke Zvezdi i jeste da je neko namerno hteo da se sazna za opkladu. Taj neko moguce i da ima neki link sa našom Zvezdom i u tome jeste poenta i ideja nameštaljke Zvezdi. Ako ima neke veze sa Zvezdom, nikako ne znači da ima dobre namere prema Zvezdi.Štaviše

Bg41

pre 5 godina

@alan ford
Brate, ne znam da li si me razumeo. Poenta ove nameštaljke Zvezdi i jeste da je neko namerno hteo da se sazna za opkladu. Pažnju je privukao iznodom opklade. Taj neko moguce i da ima neki link sa našom Zvezdom i u tome jeste poenta i ideja nameštaljke Zvezdi. Ako ima neke veze sa Zvezdom, nikako ne znači da ima dobre namere prema Zvezdi.Štaviše

Alan Ford

pre 5 godina

Previse mi je to maste da bi se tako nesto desilo, nisam shvatio na taj nacin, sada ima logike i nije smijesno, ali ne vjerujem u takvo sta. Ako je opklade bilo, bilo je i namjestanja, a takvi ljudi naravno da ne misle dobro Zvezdi, ti samo na sebe misle, i na sve su spremni. Izvini sto pogresno protumacih. Sportski pozdrav

smerdjakov

pre 5 godina

@uve zato što postoji procedura i poštuje se, a ne kao kod nas da, dan pošto se nešto dogodi, bude mali milion novinskih članaka iz “proverenih” izvora

Alan Ford

pre 5 godina

@bg41
Brate, niko od nas nema pojma je li se ovo desilo ili ne. Ali ako je neko od visokih celnika stvarno uplatio toliki kes, na utakmicu koju igra njegov klub, mislis li da nije bilo namjestanja, i da je to samo nelegalno kladjenje. Lakse bi mu bilo da je odigrao nekog od Švaba GG u prvom, bolja kvota, a kontam i sigurnije, nego da se ovamo krije i rasparcava uplate. hahaha kako si me nasmijao :)

Borky

pre 5 godina

Znaci postoji istraga , gde ima ima dima ...
(kakogod, 16. oktobar 2018 18:19)

. Takođe, UEFA se obraća javnosti u specifičnim slučajevima/mečevima kada su disciplinske procedure već otvorene ili su odluke već donete", stoji u odgovoru našem portalu sa adrese u Nionu.

Znaci ili ne znas citati ili je jednostavno ovo za tebe previse komplikovano da bi mogao razumjeti.

bunjuel

pre 5 godina

UEFA je lopovska organizacija, i to je odavno jasno svakome ko nema interes da to ne vidi. Ovde je interesantniji odnos "partizanovaca" i "zvezdaša", jer upućuje na neverovatnu a očiglednu tendenciju kod nas na svrstavanje u blokove i patološku mržnju prema onima drugima. Od Karađorđevića i Obrenovića, komunista i četnika, rusofila i zapadnjaka kao u "Tri karte za Holivud" , u novije vreme Hrvata, muslimana generalno, Albanaca, Crnogoraca itd. E, sad vam više nije ostao niko drugi pa morate između sebe da se delite i mrzite, ko zna, možda i koljete oko nečega što bi trebalo da bude, i što jeste bilo, zabava i razonoda. Kad se i tu istrebite, onda ćete valjda preći na ljubitelje bureka sa sirom i bureka sa mesom, dok se ne potamanite totalno. Treba to ozbiljno lečiti, ako već i nije kasno.