"Zaboravite politiku, slavimo domovinu na koju će protivnik zube slomiti"

Navijači crnogorske reprezentacije poručuju da meč protiv Srbije u Ligi nacija nije ništa drugačiji od utakmica koje su do sad igrane u Podgorici.

Izvor: B92, vijesti.me Srbija
Podeli
Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images
Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images

Oni poručuju da uz podršku "dvanaestog igrača" sa tribina atmosfera treba da bude ista kao na prethodnim duelima, bez uplitanja politike.

Srbija gostuje Crnoj Gori u četvrtak, 11. oktobra na "Stadionu pod Goricom".

"Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime – sporedno je. Ostavite kući politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad – još jedan protivnik zube slomiti. Mala Crna Gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 sokolova će već nać način da uđe u legendu i ovog puta. Verujemo u njih, a kako mi ne možemo igrati, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu – za slavu, za narod – za državu!", poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora.

Fudbal

strana 1 od 2 idi na stranu