Nova vest
Fudbal

Petak, 05.10.2018.

16:33

Santoš: Ronaldo nije završio sa Portugalom, na odmoru je

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nije završio reprezentativnu karijeru, već je samo dobio odmor do kraja godine, izjavio je selektor Fernando Santoš.

Izvor: LN

Autor: LN

Santoš: Ronaldo nije završio sa Portugalom, na odmoru je
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Zvezda Juventusa se ni drugi put od Mundijala u Rusiji nije našla na spisku nacionalnog tima, pred duele sa Poljskom u Ligi nacija i prijateljski sa Škotskom, zbog čega su mnogi izrazili sumnju da li uopšte igrati za Portugal.

"Odlučili smo da Ronaldo ne bude u timu za naredne dve akcije. Nema nameru da se oprosti od reprezentacije, to je više puta ponavljao, uvek će imati veliku želju da igra u portugalskom dresu", rekao je Santoš na konferenciji za medije.

Selektor aktuelnog šampiona Evrope dodao je da je napravljen takav dogovor sa Ronaldom i Fudbalskim savezom Portugala. Ujedno, uveren je da je najbolji strelac u istoriji reprezentacije (85 golova) lažno optužen za silovanje.

"Znam Ronalda veoma dobro, verujem mu. Izjavio je da je nevin i siguran sam da je tako", zaključio je on.

Ronaldo je uzeo pauzu u reprezentaciji kako bi se fokusirao potpuno na Juventus, gde od dolaska iz Real Madrida ne igra u skladu sa njegovim visokim standardima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve