Nova vest
Fudbal

Sreda, 26.09.2018.

11:10

Oglasio se Đokić: Prete mi, ako mi naude imaće ko da me osveti

Fudbalski sudija iz Užica Nenad Đokić dobio je brojne pretnje posle 158. večitog derbija u kojem je priznao "sporni gol" Ričmonda Boaćija.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Oglasio se Đokić: Prete mi, ako mi naude imaće ko da me osveti
Foto: Starsport

Đokić, inače jedan od najboljih srpskih sudija i internacionalac, kao arbitar iz gola signalizirao je Danilu Grujiću da je lopta posle udarca glavom Boaćija prešla zamišljenu gol liniju.

Mnogi su zamerili Đokiću što se nije dobro pozicionirao kod gola Boaćija, te da nije mogao dobro da vidi da li je pomenutu situaciju. On se ubrzo oglasio i rekao da je dobio veliki broj pretećih poruka.

"Ne mogu ni sam da izbrojim koliko sam uvredljivih i pretećih poruka dobio. Ne plašim se nikoga i samo iz tog razloga se nisam obraćao policiji. Ako naude meni i mojoj porodici, država neka radi svoj posao, a mene će imati ko da osveti", istakao je Đokić u izjavi za "Sportski Žurnal".

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde završena je rezultatom 1:1, a zbog spornog gola Boaćija i dalje se ne smiruju strasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

164 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve