Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.09.2018.

18:10

Šta su rekli strelci – Boaći: Bio je gol; Gomeš: Zaslužili smo pobedu

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći siguran je da je postigao regularan gol u utakmici protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Šta su rekli strelci – Boaći: Bio je gol; Gomeš: Zaslužili smo pobedu
Foto: StarSport

Partizan je poveo u 158. derbiju u 33. minutu, ali je Boaće poravnao posle sporne situacije u 72, pošto je nejasno da li je lopta celim obimom prešla gol liniju.

"I remiji su sastavni deo fudbala. Nije bilo ono šta smo želeli, ali eto... u ovakvim utakmicama je sve moguće. Bili smo sve vreme koncentrisani. Znam da je gol, pratio sam je. Ne treba mi video da bih se uverio, pratio sam je pogledom", rekao je Boaći.

Vođstvo crno-belima doneo je Rikardo Gomeš, koji je debitovao u "večitom" derbiju.

"Mislim da smo igrali dobro, posebno prvo poluvreme i mislim da smo mogli do pobede. Prvo smo bili bolji, a drugo 50/50. Prelep je osećaj postići gol u derbiju i proslaviti sa navijačima", rekao je Gomeš.

Partizan sada zaostaje dva boda za Zvezdom, ali ima i utakmicu više.

"Ima još mnogo da promenimo situaciju na tabeli. Na prvom su mestu, ali videli ste danas na terenu... Možda je Partizan zaslužio pobedu. Derbi je derbi", rekao je napadač crno-belih.

Partizan u sredu gostuje Kolubari u šesnaestini finala Kupa, dok Zvezda istog dana igra sa Napretkom u Kruševcu, zaostali meč petog kola Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu