Nova vest
Fudbal

Subota, 22.09.2018.

17:52

Liverpul silan, petarda Sitija, novo razočaranje za Junajted

Fudbaleri Liverpula porazili su Sautempton sa 3:0 u šestom kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Liverpul silan, petarda Sitija, novo razočaranje za Junajted
Foto: Getty Images

Izbranici Jirgena Klopa ostvarili su šestu pobedu zaredom u domaćem šampionatu, čime su još jednom potvrdili da se nalaze u fantastičnoj formi.

Posle šest odigranih kola "Redsi" su usamljeni na prvom mestu sa dva boda više od šampiona Mančester sitija.

Golove za domaći sastav postigli su Hedt autogolom u 10. minutu, Matip u 21 i Salah u nadoknadi vremena prvog perioda igre.

Do kraja meča nije bilo više golova, pa je Liverpul zasluženo došao do novog trijumfa.

Fudbaleri Mančester sitija rezultatom 5:0 savladali su na gostovanju poslednjeplasirani Kardif.

Golove za Siti u prvom poluvremenu postigli su Aguero u 32. minutu, Bernardo Silva u 35. i Ilkaj Gindoan minut pre kraja isteka prvih 45 minuta igre. U drugom periodu igre Rijad Mahrez je dva puta bio strelac (67. i 89), za ubedljivih 5:0 "Građana".

Ovo je bila peta pobeda ekipe Pepa Gvardiole u Premijer ligi, dok je Kardif pretrpeo četvrti poraz i nalaze se na poslednjem mestu.

Ekipa Mančester junajteda doživela je novi kiks, pošto su pred domaćom publikom odigrali 1:1 sa Vulverhemptonom. "Đavoli" su poveli u 18. minutu preko Freda, ali je Mutinjo u drugom poluvremenu izjednačio.

Junajted sada ima čak osam bodova manje od Liverpula i šest od gradskog rivala Sitija. Klupa Žozea Murinja ozbiljno se drma na "Old Trafordu". Od ostalih mečeva Burnli je savladao Bornmut sa 4:0, Lester je sa 3:1 pobedio Hadersfild, dok su Kristal Palas i Njukasl odigrali 0:0.

Nemanja Matić nije bio u sastavu Junajteda zbog crvenog kartona, dok je Luka Milivojević odigrao svih 90 minuta u remiju Palasa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve