Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.09.2018.

15:20

Fudbaleri Zvijezde namestili pet uzastopnih utakmica!

Fudbaleri bh. prvoligaša Zvijezde osumnjičeni su da su namestili utakmicu lokalne Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Fudbaleri Zvijezde namestili pet uzastopnih utakmica!

Kako prenosi Dnevni Avaz, Aleksandar Vojnović i Ibrahim Škahić su u dogovoru sa kladioničarskom mafijom namestili poslednjih pet utakmica i za to dobili odgovarajući novčanu nadoknadu.

Klub iz okoline Bijeljine nije ostvario nijednu pobedu u prvih osam kola tekuće sezone u najvišem rangu bosanskohercegovačkog fudbala.

Neimenovani izvor sarajevskog dnevnika tvrdi da su u telefonu jednog od osumnjičenih pronađene SMS poruke u kojim mu se nudi 1.000 KM (oko 500 evra) da "ne zapinju" previše na utakmicama i da rezultati budu namešteni.

"Svih pet poslednjih utakmica koje smo izgubili došli su rezultatom koji su bili traženi putem tih poruka", tvrdi ovaj izvor.

Afera je raskrinkana nako što su pomenuta dvojica fudbalera pokušala da naprave dogovor i sa ostalim igračima Zvijezde, ali su to oni prijavili stručnom štabu i upravi kluba.

Vojnović ima samo 21 godinu, igra na poziciji zadnjeg veznog, dok Skahić ima 24 i u pitanju je štoper. Obojica igrača su u Zvijezdu stigla ovog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve