Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2018.

21:12

LE: Suduva odolela Seltiku, Rajkoviću "izbušili" mrežu penalima

Fudbaleri litvanske Suduve uspeli su da odole škotskom Seltiku i da remiziraju 1:1 na domaćem terenu u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: LN

Autor: LN

LE: Suduva odolela Seltiku, Rajkoviću
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Seltik je dominirao na meču po svim statističkim parametrima, ali šampion Litavnije je uspeo da odoli i da "izvuče" remi pred revanš u Škotskoj.

Gosti su poveli golom Olviera Nčama u 3. minutu, da bi već u 13. na konačnih 1:1 postavio Verbickas.

Makabi iz Tel Aviva, za koji brani srpski golman Predrag Rajković, kući se vraća sa čak tri gola u svojoj mreži od strane norveškog Sarpsborga.

Meč su obeležila čak tri penala, dva za domaćina i jedan za goste. Za Sarpsborg su pogađali sa jedanaest metara Nilsen i Mortensen, dok je iz igre precizan bio Hajnc. Penal za Makabi realizovao je Kjartanson.

Sevilja nije bila ubedljiva protiv češke Sigme. Česi su odlično parilali favorizovanim Špancima, ali je gol Sarabije u 64. minutu bio dovoljan da Sevilja u revanš ode sa prednošću.

Kiparski APOEL minimalnim rezultatom savladao je Astanu Antonija Rukavine, a gol je postigao Kahu u 79. minutu. 34-godišnji srpski desni bek na terenu je proveo svih 90 minuta i dobio žuti karton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve