Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.08.2018.

20:45

Radonjić prošao lekarske preglede u Olimpiku

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić prošao je lekarske preglede u Marseju i čeka se samo trenutak kada će otići iz Ljutice Bogdana.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Radonjić prošao lekarske preglede u Olimpiku
Getty images

Njega u petak nije bilo na treningu prvog tima Vladana Milojevića i tada je bio na pregledima u Francuskoj.

Odlazak brzonogog krila se očekuje posle revanša usa Salcburgom u plej-ofu za Ligu šampiona 29. avgusta. Zvezda je u prvom meču pre dva dana odigrala 0:0 kod kuće.

"Morali smo da pojačamo tim i zato smo angažovali Duju Ćaletu Cara i Nemanju Radonjića. A mogu da potvrdim i da tražimo zadnjeg veznog fudbalera", rekao je ranije u četvrtak predsednik Olimpika Žak Anri-Ero.

L'Ekip je već objavio da bi transfer trebalo da bude vredan oko 12 miliona evra, a procenti od transfera se dele na više strana.

Da podsetimo, Radonjić je ove sezone u kvalifikacijama za Ligu šampiona na šest mečeva dao 4 gola i bio je u sastavu reprezentacije Srbije koja je igrala na Mundijalu u Rusiji. Prošle sezone je u Ligi Evrope na 10 utakmica dao 2 gola. Kada je reč o Superligi, imao je pet pogodaka na 28 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve