Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2018.

11:15

Siti ima veliki plan - želi da bude kao Junajted

Nije u pitanju provokacija navijača "građana" već želja da Siti bude prvi tim od 2009. godine koji je uspeo da odbrani trofej u Premijer ligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Siti ima veliki plan - želi da bude kao Junajted
EPA-EFE/ANDY RAIN

A, poslednji put to je pošlo za rukom Mančester junajtedu dok je na njegovoj klupi sedeo ser Aleks Ferguson. Doduše, Junajted je u tom periodu vezao tri titule, bilo je to 2007, 2008 i 2009. godine.

Šampion i prvi favorit za titulu sada igra protiv možda i najslabijeg tima u ligi! A kvota da Siti pobeđuje bez primljenog gola (Sigurna pobeda) nije mala - 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Hadersfild.

Trener Pep Gvardila nije letos mnogo trošio, ali nije ostao bez ijednog ključnog igrača, a pritom je doveo krilnog napadača Rijada Mahreza za 70 miliona evra, što je rezultiralo osvajanjem trofeja već na startu sezone (Komjuniti šild). Plan nije samo da se odbrani titula, već da se iskorak napravi i u Evropi.

Drugo mesto iz prošle sezone kaže da će za Mančester junajted sve osim titule ovog puta biti neuspeh. Ali, Žoze Murinjo čitavo leto kuka i "proklinje sudbinu", jer nije mogao da "brutalno troši kao Liverpul".

Prvo gostovanje Đavola je prilika da vidimo u kakvom je stanju Murinjova ekipa. Kvota na dvojku protiv Brajtona je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Brajton - Mančester Junajted.

Murinjo ima velika očekivanja od pojačanja veziste Freda, defanzivca Diogola Daloa, kao i ostatka tima predvođenog Davidom de Heaom, Nemanjom Matićem, Polom Pogbom, Romeluom Lukakuom...

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve