Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

19:10

Most u Đenovi se urušio, italijanski golman čudom preživeo

Bivši italijanski golman Davide Kapelo preživeo je veliku nesreću kada se most Morandi u Đenovi urušio i kaže da mu nije jasno kako je prošao neogreban.

Izvor: B92

Autor:B92

Most u Đenovi se urušio, italijanski golman čudom preživeo
YSS / TIME

Most se u utorak urušio i poginulo je nekoliko desetina ljudi i jedno dete. Zajedno sa ostalim vozilima bio je i auto golmana koji je nekada branio za Kaljari.

"Čudo je da sam uopšte živ. Otišao sam u Đenovu i bio na mostu. U početku sam čuo buku, a onda se sve srušilo. Moj auto je pao sa visine od 30 metara i zaglavio se između stubova i ruševina. Neverovatno, ali nemam ni ogrebotinu. Prolazio sam mostom, koji je jedan od najprometnijih u zemlji. Video sam šta se dešava oko mene. To je bio šok. Ne znam kako se moj auto nije raspao", rekao je Kapelo posle incidenta.

Kapelo je tokom karijere branio za više niželigaških klubova, ali je mlađe kategorije prošao u Kaljariju za koji je i igrao od 2003. do 2005. godine.

Upisao je i tri nastupa za reprezentaciju Italije do 20 godina. Opširnije o ovoj vesti možete pročitati na našim INFO stranama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve