Nova vest
Fudbal

Utorak, 14.08.2018.

14:00

Trnava oslabljena; Latal: Zvezda je bolji tim od Legije

Trener Spartaka iz Trnave Radoslav Latal rekao je pred revanš sa Crvenom zvezdom da je beogradski klub i dalje favorit i da su jači tim od Legije.

Izvor: PT

Autor: PT

Trnava oslabljena; Latal: Zvezda je bolji tim od Legije
Foto: Starsport

Pored toga, Latal je istakao da u ekipi neće biti jedan od najboljih fudbalera Austrijanac Marvin Ego.

"Nedostajaće nam Ego. Povredio se na treningu i biće mu potrebno deset dana odmora", rekao je Latal, koji je potvrdio da u timu neće biti ni Gruzin Vačtang Čanturišvili.

Šampion Slovačke u drugom kolu eliminisao je favorizovanu Legiju, međutim Latal smatra da je Zvezda bolji protivnik od šampiona Poljske.

"Ništa još nije gotovo. Poredeći sa dvomečom protiv Legije nalazimo se u drugačijoj situaciji. Crvena zvezda je bolji protivnik od Legije i favoriti su", jasan je bio Latal.

Trnava je za vikend pobedila Mihalovce sa 3:0 i raspoloženje u ekipi je veoma dobro.

"Raspoloženje u timu je dobro posle pobede u šampionatu. Međutim, protivnik iz Beograda je takođe pobedio i željni su uspeha. To je tim koji ima sjajne individualce, pogotovo u ofanzivnom delu gde mnogi mogu da igraju jedan na jedan. Ali znamo šta nas čeka, želimo da odigramo disciplinovano i da ne pravimo greške", kazao je trener Spartaka.

Revanš utakmica na programu je od 20.30, a bolji iz ovog susreta igraće protiv Salcburga ili Škendije (3:0), dok će gubitnik u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope igrati sa ljubljanskom Olimpijom ili HJK iz Helsinkija (3:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu