Nova vest
Fudbal

Petak, 10.08.2018.

15:21

Jokanović: Nisam Deda Mraz, kod mene ne postoje pokloni

Slaviša Jokanović, menadžer engleskog Fulama, rekao je pred početak nove sezone da niti jednom igraču nije zagarantovano mesto u timu.

Izvor: B92

Autor:B92

Jokanović: Nisam Deda Mraz, kod mene ne postoje pokloni
Photo by Bryn Lennon/Getty Images

Jokanović je vratio Fulam u Premijer ligu iz Čempionšipa, a onda tokom prelaznog roka potrošio više od 120 miliona evra kako bi pojačao tim.

Dovedeni su između ostalih Aleksandar Mitrović, Andre Širle, Lusijano Vijeto, Andre-Frank Zambo Angisa, Kalum Čejmbers, Timoti Fosu-Mensa, Žan Mišel Seri…

"Nisam Deda Mraz – ne postoje pokloni. Igrači moraju da se bore za svoje mesto u timu. Fokusiran sam na naporan rad i volim da idem korak po korak. Važno je pokazati želju i ambiciju da ostanemo tug de jesmo. Gradimo tim koji treba da bude konkurentan na ovom nivou", rekao je Jokanović.

Srpski stručnjak svestan je da je klub potrošio više nego ikada i zato ima visoka očekivanja.

"Mnogo smo uložili tokom prelaznog roka i nadam se da ćemo od toga odmah videti benefit".

Za kraj, Jokanović ističe da klub neće samo učestvovati u Premijer ligi, već stalno ići na pobedu.

"Srećan sam jer su naši navijači zadovoljni i učinićemo sve da ih obradujemo. Uzbuđen sam, naš cilj je uvek isti – osvojiti tri boda", zaključio je srpski stručnjak.

Fulam počinje nastup u Premijer ligi počinje u subotu od 16 časova protiv Kristal Palasa na svom Krejven Kotidžu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve