Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.08.2018.

17:23

"Het-trik" Evertona u poslednjem času prelaznog roka

Fudbalski klub Everton pozajmio je Andrea Gomeša iz Barselona, ali i doveo još dva zvučna pojačanja među svoje redove.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Octavio Passos/Getty Images

"Karamele" su jedne od najaktivnijih ekipa ovog prelaznog roka, a što se on približavao kraju to im je porasla i egzekucija poslova.

Prvo je kao pojačanje na poziciji štopera došao Jeri Mina, iz Barselone, da bi mu nedugo zatim pridružio brazilski krilni napadač Bernard, koji je u ekipu stigao kao slobodan igrač.

Sada, u redove Evertona prelazi još jedan fudbaler Barselone, a u pitanju je Portugalac Andre Gomeš. On će se engleskom premijerligašu priključiti u vidu pozajmnice, preneo je španski "sport.es".

Everton će Barsi za ovu jednogodišnju pozajmnicu morali da izdvoje 2,6 miliona evra, a talentovani vezista konačno će dobiti priliku kakvu nije imao u šampionu Španije.

Gomeš je važio za jednog od talentovanijih evropskih igrača, a poziv ekipe sa Kamp Noua je dobio posle odličnih partija u Valensiji. Ipak, nikada nije uspeo da opravda poverenje koje mu je ukazano.

Novu priliku će dobiti u Evertonu, gde će moći da pokaže svoj puni potencijal, a u sličnoj situaciji je i Bernard, koji je nastupao za ukrajinski Šahtjor u periodu od 2013-2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve