Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2018.

14:55

Miletići iz Humske: Važna pobeda, sad je samo Litvanija u glavi

Defanzivci Partizana i imenjaci Nemanja (R) i Nemanja (G) Miletić prokomentarisali su tesnu pobedu crno-belih u nedelju u Surdulici.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Miletići iz Humske: Važna pobeda, sad je samo Litvanija u glavi
Foto: FK Partizan

Partizan je u samoj završnici meča savladao Radnik golom Ognjena Ožegovića, kojem je asistirao upravo jedan od Miletića, štoper Nemanj R, kojem je to bio prvi nastup ove sezone.

"Mislim da odavno nismo bolje odigrali prvo poluvreme. Držali smo odbranu bukvalno na 40 metara od njihovog gola. Stvorili smo mnogo šansi, želeli pobedu i jednostavno verovali da će doći, jer smo zaslužili", rekao je Nemanja R.

Trener Partizana Miroslav Đukić je "promešao karte" pa su u startnoj postavi bili i Vulićević, Janković, Ožegović...

"Dosta igrača od prošle sezone i samim tim je bilo mnogo lakše. Odlično se poznajemo, igrali smo mnogo utakmica zajedno, znamo ko šta može…Siguran sam da ćemo iz meča u meč biti sve bolji i bolji".

Posle mnogo propuštenih šansi u 82. minutu gol za crno-bele na njegovu asistenciju.

"Posle kornera našao sam se u šesnastercu, dobio loptu na strani, centrirao, da bi na pravom mestu bio Ožegović. Važna pobeda! Sada idemo dalje i mislimo o revanšu u Litvaniji".

Na priču se nadovezuje levi bek Miletić.

"Bilo je teško igrati protiv zgusnute odbrane svih 90 minuta. Imali smo veliki broj šansi, ali lopta jednostavno nije htela u gol. Da smo uspeli da postignemo gol u prvom poluvremenu siguran sam da bi pobeda bila ubedljivija", kaže Nemanja G.

"Sada se okrećemo utakmicu u Litvaniji koja je za nas veoma važna. Iako smo ovde pobedili sa 1:0, spremamo se ozbiljno i siguran sam u pobedu, jer mislim da smo mnogo kvalitetnija ekipa od njih".

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Trakaja i Partizana (0:1) igra se u četvrtak 2. avgusta u Litvaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve