Nova vest
Fudbal

Subota, 28.07.2018.

16:00

Srpski futsaleri peti na Univerzijadi u Koimbri

Srpski futsaleri, studenti Univerziteta u Beogradu, osvojili su peto mesto na Igrama u Koimbri, pošto su u ubedljivo savladali kolege iz Ukrajine 8:1.

Izvor: LN

Autor: LN

Srpski futsaleri peti na Univerzijadi u Koimbri
Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images

Nakon "nesrećnog" poraza u četvrtfinalu protiv Španaca iz Malage 1:0, plasman na petu poziciju, uprkos izostanku medalje, je uspeh imajući u vidu da je ekipa u Portugaliju stigla praktično bez priprema.

"Nesrećni žreb je sprečio ovu ekipu da se bori u finalu za zlato. Prošli smo kroz Golgotu u pripremama u kojim se izabrani rektor Univerziteta u Beogradu, prof. Ivanka Popović, više trudila da studenti ne otputuju na takmičenje, ne uplaćujuci ni jedan dinar, čak ni za termine za treninge", izjavio je selektor profesor Pravnog fakulteta Vladimir Vuletić.

Prema njegovim rečima, sport Univerziteta u Beogradu je u velikoj krizi zahvaljujući sukobima enormne sujete i želje za prevlašću i ko god nadalje bude vodio futsal reprezentaciju moraće da se suoči i nastavi da bori protiv malicioznosti i licemerja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve