Nova vest
Fudbal

Subota, 28.07.2018.

14:00

Vraća se još jedno Zvezdino dete – Veljko Simić blizu Marakane

Crvena zvezda trebalo bi u narednih nekoliko dana da kompletira prelazni rok, a osim napadača, pomalo i neočekivano, stići će i još jedan vezista.

Izvor:

Autor:

Vraća se još jedno Zvezdino dete – Veljko Simić blizu Marakane
StarSport

U pitanju je Veljko Simić, momak koji je ponikao i prošao sve kategorije našeg najtrofejnijeg kluba, a potpisaće četvorogodišnji ugovor.

Dvadesettrogodišnji ofanzivac, koji može da pokriva i poziciju krila, odlučio je da 2014. ne potpiše profesionalni ugovor sa klubom koji ga je stvorio, već da prihvati ponudu Bazela.

Odlazak u Švajcarsku ispostavio se kao potpuno pogrešan potez pošto je za tri godine sakupio svega četiri nastupa za prvi tim, dok je najveći deo vremena proveo na pozajmicama u Domžalama, Šafhauzenu i Kijasu, pre nego što je prešao u Vintertur.

Ni tamo se nije naigrao, da bi se prošle sezone vratio u srpski fudbal i na 15 utakmica u dresu Zemuna upisao četiri pogotka i asistenciju.

"Sećam ga se iz mladjih kategorija, iz jedne od najtalentovanijih generacija. Pratio sam je. Dete koje je ništa manje ili više od ostalih igrača, poput Filipa Stojkovića i Slavoljuba Srnića. Vraćamo našu decu, da im damo šansu ovde. Oni znaju šta je Zvezda i imaju ljubav, koja nije dovođena u pitanje. Veljko ima veliki, ogroman potencijal. Pokazujemo da naša deca treba da igraju u Zvezdi, koju razumeju. Velika ljubav i energija su potrebni, što su već pokazali igrači koji su se vratili", rekao je trener Zvezde Vladan Milojević, koji je gledao utakmicu Čukaričkog i Zemuna prošlog vikenda – kada je Simić bio strelac pogotka za konačnih 1:1.

Istovremeno, šampion Srbije veoma je blizu i dovođenja prekopotrebnog špica u nastavku borbi za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve