Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 16.07.2018.

13:00

Milojević: Nismo još u ritmu, dilema u napadu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević očekuje pravo izdanje tima, mnogo bolje nego u Letoniji i pobedu nad Spartaksom za prolaz u 2. kolo kvalifikacija za LŠ.

Izvor: B92

Autor:B92

Milojević: Nismo još u ritmu, dilema u napadu
Foto: StarSport

U prvom meču u Rigi nije bilo golova za 90 minuta.

"Igramo protiv protivnika koji je prvak države, u takmičarskom je ritmu i to se videlo. Pred nama je drugo poluvreme i očekujem da odigramo dobru utakmicu. Trenirali smo dobro i spremni smo", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Zbog povreda u konkurenciji nisu Nikola Stojiljković i Slavoljub Srnić.

"Stojiljković je obnovio povredu, a Srnić tek počinje da diže ritam i uskoro će biti u konkurenciji. Što se tiče Dejana Melega, on je mogao i prošli put da igra, ali je imao sličnu povredu kao Stojiljković. U istom su statusu, nisu imali ritam utakmica".

Milojević je priznao da ima dilemu oko startnog napadača, gde na raspolaganju ima Milana Pavkova i Dejana Joveljića, a i Mohamed Ben može da pokrije tu poziciju.

"Imam dilemu, kuburilii smo sa štoperima, rešili to pitanje, a sada imamo takvu situaciju u napadu. Eto, to je život... Pešić je otišao i videćemo koje rešenje ćemo da izaberemo", rekao je trener Zvezde, uz dodatak da ga ne zanima da li će se Spartaks i u Beogradu braniti.

Milojević je objasnio trenutno stanje u ekipi, za koju kaže da još nije u ritmu.

"Nisam bio zadovoljan ritmom moje ekipe, pričao sam sa igračima i ima mnogih razloga. Nije u pitanju fizička priprema, već ritam i potrebno nam je nekoliko utakmica da se tim "zalaufa". Treba vreme, svestan sam da ga u fudbalu nema i moramo što pre da dođemo do željenog cilja", zaključio je Milojević.

Revanš meč između Crvene zvezde i Spartaksa igra se u utorak od 20:30 na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve