Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.06.2018.

17:25

Ljungberg se vraća u Arsenal

Bivši fudbaler Fredi Ljungberg vratiće se u klub u kojem je igrao, londonski Arsenal, na mesto trenera selekcije do 23 godine.

Izvor: LN

Autor: LN

Ljungberg se vraća u Arsenal
Photo by Gareth Cattermole/Getty Images

Ljungberg je svoju trenersku karijeru počeo vodeći Arsenalovu selekciju do 15 godina, a zatim je prešao u nemački Volfsburg kao asistent, gde je proveo jednu sezonu.

Fredi je za Arsenal nastupio 216 puta i postigao 46 golova, osvojio dve titule Premijer lige i tri FA Kupa. Takođe je 'pokupio' nagradu za najboljeg igrača sezone 2002. godine.

"Presrećan sam što se vraćam u klub. Arsenal je uvek bilo posebno mesto za mene i veoma sam uzbuđen zbog prilike da radim sa timom do 23 godine. Dosta ovih igrača poznajem i daću sve od sebe kako bi oni nastavili da se razvijaju i postanu što bolji fudbaleri", rekao je Ljungberg.

Ljungberg je igrao na poziciji krila, a za svoju zemlju Švedsku je odigrao 74 meča, na kojima je mrežu protivnika tresao 14 puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve