Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2018.

13:55

Kostić: Kostarika najvažnija, pobeda donosi samopuzdanje

Fudbalski reprezentativac Srbije Filip Kostić izjavio je da će utakmica protiv Kostarike na startu Mundijala biti najvažnija, ali i najteža u grupi.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Kostić: Kostarika najvažnija, pobeda donosi samopuzdanje
Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images

Srbija se, pored Kostarike, u grupi na Svetskom prvenstvu nalazi i sa Brazilom i Švajcarskom.

"Kostarika je najbitnija i najteža. Pobedom probijamo led i dobijamo na samopouzdanju. Ostaje nam da se uigramo i nadam se prolasku grupe koja je po kvalitetu, izuzev Brazila, prilično izjednačena", rekao je Kostić.

On je naveo da reprezentaciju Srbije očekuju dve dobre provere u Austriji, protiv selekcija Čilea i Bolivije, koje neguju sličan stil igre kao Kostarika.

"Poznajem obe reprezentacije. Čile je po meri, a i mi smo dosta uigraniji u odnosu na start kvalifikacija za Mundijal. Dobre provere su ispred nas, a mlađi igrači su dobri momci i fudbaleri, na njima je da se što bolje uigraju", rekao je Kostić.

Kako je naveo, navikao je na jaku konkurenciju, a selektoru prepušta da odabere najbolje.

"Nema još euforije, spremamo se za ono što nas očekuje. Atmosfera je odlična. Pratim neke reprezentaciju preko interneta, ove koje su sa nama u grupu i Nemačku", rekao je Kostić.

Fudbaler Hamburga je dodao i da još uvek nije siguran gde će nastaviti karijeru i naveo da su interes za njega pokazale ekipe iz Španije, Italije i Engleske

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve