Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.05.2018.

12:42

Bufon na "Parku prinčeva" za 8 miliona evra godišnje

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon napustio je Juventus posle 17 godina vernosti, a sada se nalazi na pragu francuskog Pari Sen Žermena.

Izvor: LN

Autor: LN

Bufon na
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Kako piše italijanski "Corriere dello Sport", Bufon bi trebalo da sa Parižanima potpiše dvogodišnji ugovor koji bi trebalo da bvredi osam miliona evra godišnje.

Bufon i PSŽ imaju nešto zajedničko, a to je slava u nacionalnoj klasi, ali ne i u evropskoj, pa bi zajedničkim snagama verovatno zajedno povećali šanse za napad na "ušati trofej".

Četrdesetogodišnji Bufon i dalje ima žar za igrom, kao i osvajanjem onih bitnijih titula, pa je odbio više ponuda iz američke i kineske lige kako bi se pridružio Nejmaru i ostalima na "Parku prinčeva".

Điđi će biti prva opcija na golu Parižana, a ujedno će i biti mentor mladom Alfonsu Areoli, za koga je planirano da ga nasledi, dok je Kevinu Trapu rečeno da može da napusti ekipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve