Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.05.2018.

18:45

"Pet godina, četiri pehara pored jedne od najjačih ekipa Barse.."

Nekadašnji štoper i kapiten Barselone Karles Pujol čestitao je pobedu u Ligi šampiona madridskom Realu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Foto: Gettyimages

Madriđani su osvojili treći trofej zaredom i postali prvi u istoriji Lige šampiona (bez KEŠ) kojima je to pošlo za rukom.

S druge strane, Barselona je svojevremeno formirala moćan trio u napadu sa Nejmarom, Suaresom i Mesijem, pa došla do "ušatog trofeja" 2015. godine i jedina prekinula niz Reala koji bi trajao od 2014.

"Čestitke Madridistima. Četiri Lige šampiona za pet godina, pored jednog od najboljih timova Barselone u istoriji. Moramo da se zapitamo šta su nam prioriteti", napisao je legendarni Pujol na Tviteru.

Barselona poslednjih godina dominira u Španiji. Blaugrana je osvojila sedam titula prvaka od poslednjih deset, Real je bio najbolji dvaput, a Atletiko Madrid još jednom.

Međutim, u Evropi je Real osvojio titule u četiri od poslednjih pet godina, a jedini put kad to Madriđani nisu uradili, osvojila je upravo Barselona, pre tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve