Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.05.2018.

00:00

Henderson o Karijusu: Nisam siguran šta se desilo

Kapiten fudbalera Liverpula komentarisao je poraz svoje ekipe u finalu Lige šampiona od Real Madrida (3:1).

Izvor: LN

Autor: LN

Henderson o Karijusu: Nisam siguran šta se desilo
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Glavni krivac za poraz bio je golman "Crvenih" Loris Karijus, koji je kod prvog i trećeg gola Madriđana napravio kardinalne greške.

Kod prvog gola, koji je postigao Benzema, on je pokušao da brzo rukom vrati loptu u igru, ali je uspeo da napuca Franzuca, koji se nalazio u neposrednoj blizini, kao i vidnom krugu Karijusa.

Drugi gol, 'evrogol' Bejla, nije bio njegova krivica, već čista majstorija velškog fudbalera, koji je neverovatnim makazicama matirao Nemca.

Kod trećeg, opet Karijus pravi katastrofalnu grešku, kada šut Bejla, sa dosta velike udaljenosti, ne uspeva da primiri i lopta mu kroz ruke prolazi u mrežu.

"Nisam siguran šta se desilo. Kod makazica nije ništa mogao da uradi, a kod trećeg gola, lopta je valjda promenila pravac", rekao je Henderson o drugom i trećem golu koji je primio njegov tim, ali prvi nije komentarisao.

Kapiten Liverpula ipak nije hteo da celu krivicu prebaci na svog golmana, već da je ovaj poraz, kao i svaki drugi, kao i svaka pobeda, timska zasluga.

"Ne radi se o njemu i njegovim greškama, nego o nama, kao timu. Došli smo ovde kao ekipa, izgubili isto tako i u ovome smo zajedno. Ponosan sam na saigrače, na navijače koji su došli da nas bodre, a mi moramo da igramo još finala, jer je ovo jedna odlična ekipa. Brzo moramo da zaboravimo ovo, jer nova sezona uskoro počinje i trebalo bi da smo ponosni što smo došli čak do finala", jasan je Henderson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve