Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.05.2018.

16:57

Poćetinu novi ugovor u Totenhemu

Menadžer fudbalera Totenhema Maurisio Poćetino produžio je saradnju sa klubom na još pet godina, tačnije do 2023.

Izvor: LN

Autor: LN

Poćetinu novi ugovor u Totenhemu
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Poćetino je u Sparse došao 2014, i od tada je ekipu ustalio u vrh engleskog fudbala, a minule sezone našli su se na trećem mestu, koje vodi u Ligu šampiona.

"Počastvovan sam što sam potpisao novi višegodišnji ugovor u periodu kada smo ostvarili jedan od najboljih rezultata u klupskoj istoriji, i što ću biti menadžer koji će ovaj tim voditi na novom stadionu svetkse klase", rekao je Poćetino.

Novi ugovor argentinskog šefa struke u vrednosti je od 8.5 miliona dolara godišnje, čime zauzima treće mesto, odmah iza menadžera timova iz Mančestera, Pepa Gvardiole i Žozea Murinja.

"Ja i Daniel (vlasnik kluba) smo dugo pričali o našim viđenjima kluba, i obojica delimo sličnu filozofiju o dugoročnim, ustaljenim uspesima. Ovo je jedan poseban klub u kome uvek pokušavamo da budemo kreativni na terenu, ali i van njega, i nastavićemo da se držimo tih principa kako bismo ostvarili uspehe koje Totinhem zaslužuje", izjavio je Poćetino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve