Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.05.2018.

23:20

Stolica menja Đukića u Partizanu bez obzira na rezultat u Kupu?

Nekadašnji trener Voždovca i Vojvodine Ilija Stolica biće novi šef stručnog štaba Partizana, prema pisanju beogradskih medija.

Izvor: B92

Autor:B92

Stolica menja Đukića u Partizanu bez obzira na rezultat u Kupu?
Starsportphoto

Stolica, koji je bio i selector kadetske reprezentacije Srbije, naslediće tako Miroslava Đukića, bez obzira šta ‘crno-beli’ urade u finalu Kupa Srbije.

Uprava kluba iz Humske 1 ne samo da je odlučila da se zahvali Đukiću na saradnji (godinu dana pre isteka ugovora), već se i dogovorila sa Stolicom da preuzme ekipu odmah po okončanju sezone.

Mediji pišu da će osnovni zadatak jeste povratak titule u Humsku 1, kao i ponovni plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Takođe, očekuje se da 40-godišnji stručnjak će na Topčidersko brdo dovesti i nekoliko svojih saradnika, s kojima je sarađivao u prethodna dva superligaška kluba.

Stolica, koji se u vezu sa Partizanom dovodio i prošlog leta, navodno je već sastavio listu pojačanja, ali i saopštio čelnicima da ne računa na Sejdubu Sumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve